Ja oczywiście nie wytrzymałam i pojechałam na USG
Boże, jaka to jest za każdym razem ulga... Mój Synuś pięknie i zdrowo się rozwija
no i jest Synusiem na 150%! Machał do mnie i doktora palcem wskazującym, lekarz się śmiał, że grozi mamie, że się niepotrzebnie ciągle o niego zamartwia
w ciągu sekundy przekręca się z brzuszka na plecy i tak w kółko, doktor mówi, że u mnie w brzuszku ruch jak na dworcu
mam takie piękne zdjęcie Jego buźki
)) Ale niespodzianka wyszła taka, że moje łożysko, które miało niby być z przodu jest z tyłu. Muszę tą kwestię dokładnie na połówkowym wyjaśnić, bo jestem bardzo zaskoczona.
Dziewczyny ze szczecina- raz jeszcze bardzo polecam dr Kowalskiego na USG, zrobił mi w cenie zwykłego położniczego USG badanie również w 3D i praktycznie prawie połówkowe mam zaliczone, bo sprzwdzał wszystkie przepływy, liczył kostki, sprawdzał narządy wew., mózg, kręgosłup- no wszystko!
Madzia a Ty też poszłaś na USG? Może się zaraz pochwalisz płcią???
Majka czytałam o tym stetoskopie, ale wydawało mi się to nierealne... ale mówisz, że naprawdę byłoby słychać serduszko?
Jogo miłego wypoczynku
)))
w ciągu sekundy przekręca się z brzuszka na plecy i tak w kółko, doktor mówi, że u mnie w brzuszku ruch jak na dworcu
mam takie piękne zdjęcie Jego buźki Dziewczyny ze szczecina- raz jeszcze bardzo polecam dr Kowalskiego na USG, zrobił mi w cenie zwykłego położniczego USG badanie również w 3D i praktycznie prawie połówkowe mam zaliczone, bo sprzwdzał wszystkie przepływy, liczył kostki, sprawdzał narządy wew., mózg, kręgosłup- no wszystko!
Madzia a Ty też poszłaś na USG? Może się zaraz pochwalisz płcią???
Majka czytałam o tym stetoskopie, ale wydawało mi się to nierealne... ale mówisz, że naprawdę byłoby słychać serduszko?
Jogo miłego wypoczynku
Ostatnia edycja: