• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja oczywiście nie wytrzymałam i pojechałam na USG :) Boże, jaka to jest za każdym razem ulga... Mój Synuś pięknie i zdrowo się rozwija :) no i jest Synusiem na 150%! Machał do mnie i doktora palcem wskazującym, lekarz się śmiał, że grozi mamie, że się niepotrzebnie ciągle o niego zamartwia :-D w ciągu sekundy przekręca się z brzuszka na plecy i tak w kółko, doktor mówi, że u mnie w brzuszku ruch jak na dworcu :-D mam takie piękne zdjęcie Jego buźki :))) Ale niespodzianka wyszła taka, że moje łożysko, które miało niby być z przodu jest z tyłu. Muszę tą kwestię dokładnie na połówkowym wyjaśnić, bo jestem bardzo zaskoczona.
Dziewczyny ze szczecina- raz jeszcze bardzo polecam dr Kowalskiego na USG, zrobił mi w cenie zwykłego położniczego USG badanie również w 3D i praktycznie prawie połówkowe mam zaliczone, bo sprzwdzał wszystkie przepływy, liczył kostki, sprawdzał narządy wew., mózg, kręgosłup- no wszystko!

Madzia a Ty też poszłaś na USG? Może się zaraz pochwalisz płcią??? :)

Majka czytałam o tym stetoskopie, ale wydawało mi się to nierealne... ale mówisz, że naprawdę byłoby słychać serduszko?

Jogo miłego wypoczynku :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Jogo - ja sie nie odzywam bo jeszcze jestem w pourlopowej depresji - ehhh taka juz jestem ze zawsze strasznie tesknie za domem a po urlopie jak znowu tu w UK jestem nie moge dojsc do siebie, do tego jeszcze mam kilka problemow i planow do pokonania - co mnie tez jakos nie podnosi na duchu..... a moze to te hormony... Jogo ty pewnie do tego Paryza lecisz - udanego i romantycznego pobytu zycze bawcie sie dobrze:)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt - naprawde az mnie przeraza ze tak czesto usg macie, chociaz jesli czujecie taka potrzebe.... ja juz do konca ciazy nie bede miala zadnego usg - chociaz nie powiem jeszcze jedno pod koniec bym chciala - ale tak nie czuje potrzeby - mi sie wydaje ze jestem spokojniejsza nie biegajac do lekarza co chwile- mialam usg na ktorym wszystko bylo dobrze i tego sie trzymam :)

Co do ruchow - no mam naprawde niezlego pilkarza w srodku - oj daje mi popalic i to rowno - bombarduje caly czas az widac jak mi brzuch podskakuje i z jakies strony sie wyciaga:)

Poduszki do spania - ja nie bylam jakos specjalnie przekonana czy cos takiego potrzebuje - ale kupilam taka prosta bo byla w promocji w argosie - jejciu jaka ona jest super - az maz mowi ze wzdycham jak sie w nocy do niej przytulam - naprawde swietna sprawa - nie gniecie sie brzucha bo czlowiek owiniety poducha i nic nie boli od zlego ulozenia - takze naprawde polecam...

Cześć Dziewczynki:) ja już po terminie ale nadal w dwupaku:) mojemu małemu chyba za dobrze w brzuchu:) wczoraj na ktg wyszło że wszystko że skórczów nie widać ale z małym wszystko dobrze, lożysko i wody w normie. Szyjka gotowa do porodu:) teraz jadę w piatek ale mam już jechać z torbą na wszelki wypadek;) więc zobaczymy co będzie się działo. Liczę jeszcze na to, że może samo się wczesniej rozkręcić;)

Odnośnie poduchy to dla mnie rewelacja. Ja śpię już od grudnia, kupiłam sobie pod choinkę:) jest idealna do przytulania a teraz przy wielkim brzuchu chroni przed przekręcaniem się do spania na nim, bo mnie tez niestety ciągnie. Naprawdę szczerze polecam. A po porodzie napewno będę wykorzystywać ją do karmienia i jak sądzę w nocy nadal będę na niej spać:)

Idę posiedzieć trochę w parku i złapać trochę słońca:)

Cześć !!!

Jogo -wspaniałego weekendu życzę !!! Jeżeil to Paryż to bossko :)
lenkabar - superaśnie wieści ! Od razu spokojniej nie? :)

Zuzia - w razie co uaktualnimy kalendarz, nic się nie martw :) Ale bywaj częściej !!!

Megi - to teraz to faktycznie już za chwileczkę, już za momencik .... :D teraz to już Bliźniak będzie - mój znak, Bliźniaki to super ludzie :) :) :)
Gdybym już nie zdążyła - to życzę cudownych narodzin !!!

Madzia - właśnie, byłaś poznać pleć?

ja dziś zaczynam 15tc, jutro wizyta u profesora i pewnie będę umawiać połówkowe. Wiem, że pytałam ale nie wiem czy mi ktoś odpisał - dziewczyny z Sz-na, czy połowkowe u nas to tez dr. Węgrzynowski i czy kosz taki jak prenatalnych?

Hej kobietki. Dawno sie tu nie udzielałam i pewnie większość z was mnie nie zna. Mam prośbę. Nie jestem na bieżąco a chciałabym wiedzieć co tam z synkiem Molli? Czy któraś może mi napisać?

Esiek oj tak, od razu błogo i spokojnie się robi :)))) jeśli chodzi o połówkowe, to ja jeszcze przed jestem, ale już umówiona i tak również dr Węgrzynowski. Co do ceny to nie mówię na 100%, ale pamiętam jak jakiś czas temu miała u niego moja koleżanka i chyba było 200zł, bo już bez krwi

Megi no to ładnie, Maluszkowi dobrze w brzuszku :) ale Ty już pewnie umierasz z ciekawości przed tym najwazniejszym spotkaniem

Zuzia ja rozumie Twoja tesknote za Polska,ja nie bylam od wakacji i juz planuje kiedy tu jechac jak najszybciej po porodzie.Zagladaj tu czasami do nas.

Jogo zycze udanego weekendu :)

Lenka super ze sie upewnilas ze wszystko w porzadku,czasami tego nam potrzeba,az czlowiek ma lepszy humor :)

Megi trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie :)

Niepokorna a Ty gdzie sie ukrylas?Pewnie zaliczasz opalanko hihi:-)

Megi, myślałam, że już tulisz swojego synusia w ramionach, a tu się zapowiada czerwiec ;-)
Oj te nasze dzieci. Potrafią zaskoczyć. Widzę, że Twój akurat w druga stronę zakasuje :tak:
Trzymam kciuki za Wasze szybkie spotkanie.

Jogo miłych wakacji wam życzę w tym mieście zakochanych:-)

Lenka ja jeszcze nie byłam dzwoniłam dziś do mediacja zapytać jak przyjmuje ten doktor I mogę iść dopiero w piątek bo Matyja mi altanka i jestem uziemiona w domu a skwar że masakra.

Esiek polowkowe też 350 chyba że nie chcę się acha serduszka ale po to tam przecież idziemy ale też dr wegrzynowski.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry