Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

z resztą jak wcześniej miałam wilczy apetyt, jadłam dwa obiady, moje śniadanie wyglądało jak danie pudziana, tak teraz już mi apetyt średnio dopisuje, na nic nie mam smaka...
u mnie tez dziś zimno i jak podczas upałów czułam się przeokropnie, spuchnięta i nie do życia, to teraz nic lepiej. Deszcz mnie trochę przygnębia, ale za to uwielbiam spać, słuchając jak deszcz bije o szybę...
super, że wyniki wyszły w porządku. "Trochę" na nie musiałaś czekać. Ale najważniejsze, że ryzyko żadne. Co do wyjazdów to mi też się marzy wypad nad morze, ale niestety teraz odpada, a potem z takim maciupkim maleństwem nie będę całej Polski przejeżdżać, w związku z tym, też juz planujemy, ze latem 2015 zrobimy sobie we trójeczkę wypadzik :-) jak się czujesz? brzusio już pewnie pokaźny ?