U mnie tez zimno i deszczowo niby na weekend coś cieplej i znowu deszcz ale czeko sie spodziewać po uk. Na jedno do dobrze ze upałów nie ma bo łatwiej w ciazy ale z drugiej strony mi smutno ze w tym roku nie zażyłe kąpieli słonecznych w Polsce. Co roku jeżdzę na wakacje do Polski a Twym niestety za duże ryzyko podróży

dopiero w kwietniu 2015 polecę ahh ... Pociesza mnie tylko,fakt ze juz w 3 pojedziemy

Wiecie ze dopiero dzisiaj odebrałam wyniki na zd zrobione w 13 tyg! ryzyko 1:11 ml . Wiedziałam ze sa dobre bo nikt nie dzwonił z inf ze coś nie tak ale nie miałam odwagi sie dowiedzieć jaki jest ten wynik konkretnie. Nawet teraz serce mi biło szybciej jak odsluchiwalam wiadomosci od położnej w sprawie tego wyniku.
Zuzia co co tam u was? Mam nadzieje ze handry ci przeszła a problemy sie same rozwiązały. Jesli możemy jakoś pomoc lub cie wesprzeć to pisz.
Elleni , niepokorna jak wy sie czujecie ? Brzuszki macie duże ? Ja mam juz konkretny.
Lolitka gratuluje synka

)!
Martaczi a jak tam twoje przygotowania , na jakim jestes etapie?
Szyszka śmiem twierdzić ze jestes nasza liderka teraz

z aktywnych udzielających sie osób na forum teraz jestes najbliżej rozwiązania, czekamy razem z toba
bzibziok ok ciekawie ten twoj wozek wyglada, a sa zdjęcia w wersji spacerowej?
peti szwagier faktycznie spoko, moze chce zostać chrzestnym

obejrzałam filmik o twoim wózku i powiem ci ze jest niczego sobie.
esiek dobrze ci idzie prowadzenie kalendarza , uwielbiam jak nam sie lista zapełnia
lenka ja tez niepomog w sprawie zgagi bo jej nie mam . Miałam po sterydach na początku ale ciepła herbata pomagała. Słyszałam tez ze szklanka mleka łagodzi zgagi.
madzia szybkiego powrotu do zdrowia ci życzę !