• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bzibziok ja mam ten wózek tylko model 2012 bez fotelika samochodowego i jestem bardzo z niego zadowolona. Jest stabilny, bezpieczny i wygodny dla dziecka. Gondola była długa i duża a to ważne jeśli ma się długie dziecko, ponadto mała się ulewała a wózek ma regulację z przodu. Gondola służyła mojej małej do 6 miesiąca potem już musiałam przejść na spacerówkę bo mała siedziała i chciała oglądać świat.

reklama
Megi gratuluję synka :D
też rodziłam sn i bardzo polecam, co do nacięcia krocza też miałam ale nic mnie nie bolało i 3 godz po porodzie bez problemu siedziałam na twardym krześle ale... i tu chyba jest ta róźnica mój poród w całości trwał 2 godz 25 min od pierwszego bólu do końca:-)

Megi, wspaniała wiadomość. Ogromne gratulacje :-)
Jednak załapałaś się na maj i mogłaś obchodzić swój pierwszy Dzień Matki.
Ściskam Was mocno i koniecznie zmień suwaczek :))))) Dużo zdrówka.

uwielbiam czytać o "naszych" porodach :tak: a fakt, że nasze grono cały czas rośnie - baaardzo cieszy :-) ja znoszę upały coraz gorzej, spuchnięta jestem jak słoń, drętwieją mi dłonie, a u lewej ręki nie czuję w ogóle opuszków palców (myślicie, że to normalne?). Nic mi się nie chce i jestem mega marudna i rozkojarzona. Nawet teraz zapomniałam co chciałam napisać;-)

martaczi co u Ciebie?

nie wiecie dalej co u Molly?

Megi ale się cieszę, że już masz synka przy sobie ;-) Duży był? Mąż był z Tobą przy porodzie?

ja dziś jadę odebrać wóz dla małego:-D i dokupić ostatnie rzeczy dla siebie do szpitala, zamierzam zamknąć sprawę pakowania (bo oczywiście znów mi czegoś zabrakło) i w spokoju nic nie robić do samego porodu. Zaczynam coraz częściej myśleć już o samym porodzie i oczywiście nie mogę się doczekać, chociaż zaczynam się bać. 5 czerwca kolejna wizyta.

dziewczyny powiedzcie mi czy to dobre wyniki
-glukoza na czczo 75g wynik 83,2mg/dl - zakresreferencyjny to 70,0-99,00
glukoza po 1 godz 134,5mg/dl - zakres ref.to -160,0
glukoza po 2 godz 122,8mg/dl -zakres ref to -140,0

reklama
Lolitka - to gratuluje synka !!! Już poprawiam:

CZERWIEC
1. NIKA85 (5 czerwiec )
2. SZYSZKA87 (25 czerwiec ) syn Antoś

LIPIEC
3. 24MAGDA09 (04 lipiec )
4. MINNI27 (29 lipiec) córka