Bzibziok ja mam ten wózek tylko model 2012 bez fotelika samochodowego i jestem bardzo z niego zadowolona. Jest stabilny, bezpieczny i wygodny dla dziecka. Gondola była długa i duża a to ważne jeśli ma się długie dziecko, ponadto mała się ulewała a wózek ma regulację z przodu. Gondola służyła mojej małej do 6 miesiąca potem już musiałam przejść na spacerówkę bo mała siedziała i chciała oglądać świat.
a fakt, że nasze grono cały czas rośnie - baaardzo cieszy :-) ja znoszę upały coraz gorzej, spuchnięta jestem jak słoń, drętwieją mi dłonie, a u lewej ręki nie czuję w ogóle opuszków palców (myślicie, że to normalne?). Nic mi się nie chce i jestem mega marudna i rozkojarzona. Nawet teraz zapomniałam co chciałam napisać;-)
i dokupić ostatnie rzeczy dla siebie do szpitala, zamierzam zamknąć sprawę pakowania (bo oczywiście znów mi czegoś zabrakło) i w spokoju nic nie robić do samego porodu. Zaczynam coraz częściej myśleć już o samym porodzie i oczywiście nie mogę się doczekać, chociaż zaczynam się bać. 5 czerwca kolejna wizyta.