• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

infinity moja siosta też nie czuła ruchów dzidziusia dopóki przy sprzątaniu nie włączyła sobie muzyki takiej z mocnymi basami i jak stanęła niedaleko głośnika to dzidziuś zrobił jej rewolucję w brzuchu :-) na początku nie wiedziałą czy to rzeczywiście Mały Lokator daje znać o sobie, więc zrobiła test wyłączając i włączając muzykę - wtedy już była pewna :)

reklama
Nifi przede wszystkim postaraj się myśleć pozytywnie, to już połowa sukcesu :tak: trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.
Ema to mnie pocieszyłaś bo u mnie tak samo i ułożeniem łożyska i z wagą :-) może jest szansa że coś niedługo poczuję, jupi :sorry: choć wiem że to sprawa bardzo indywidualna i różnice są nawet do kilku tygodni ... całą ciążę się na coś czeka :laugh2:
A płeć bardzo chciałabym poznać w najbliższą środę, tylko znając życie mój maluch pewnie znowu pokaże nie tą stronę co trzeba ;-)
Hope masz 5 tygodni w sumie przerwy między wizytami więc się nie dziwię że nie możesz się doczekać :tak: ja swojej ginekolog na wstępie powiedziałam że max. 3 tygodnie wytrzymam bez wizyty i usg :zawstydzona/y:i tak mi ustala terminy :sorry: Mi dużo spokoju daje też detektor tętna płodu, codziennie rano słucham sobie serducha i widzę częstotliwość bicia i od razu mi lepiej :-)
Lenkabar trzymamy kciuki za posłusznego maluszka, co by dał się ładnie pomierzyć :-)

reklama
Kubus nie poddawaj sie..... walcz....

U mnie wizyty sa co 4 tyg i juz sie nie moge doczekac bo ostatnie usg bylo 8 czerwca a tu cisza zero objawow i martwie sie czy wszystko ok....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry