• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc dziewczyny:-)

Niepokorna jezeli chodzi o te wymazy to nie wiem jak sie nazywaja fachowo,bo ja zrobilam swoj w medicus.Moj byl Gbs czyli na paciorkowca.Dr Antepowicz wszystko Ci powie,jak tam one sie nazywaja po angielsku itp.

Szyszka dziekuje czuje sie dobrze,jutro ostatni dzien pracy:happy:Suwaczek faktycznie mknie jak szalony a ja jjeszcze nie poprasowana.Budowlancy dzisiaj weszli na ogrodek,wiec nastepne dwa tygodnie chaosu,pozniej mycie okien i sprzatnie,mam nadzieje ze zdaze ze wszystkim.Szyszka fajnie ze czujesz ruchy i wszystko jest ok,jeszcze tylko troszeczke:tak:

Dziewczyny ja nie wiem czy my mowimy o tym samym Mamaroo.Moje juz stoi w pokoju,zlozone i czeka:-)Do tego dokupuje sie taka mieciutka wkladke,ja w sklepie jej nie widzialam,cena byla bez wkladki niestety.

Super ze Martaczi synek ma sie lepiej,trzymam kciuki za Kubusia.

Infinity ktoras z dziewczyn wrzucala tutaj liste co kupic i ile,ale juz nie pamietam kto.Z ubrankami nie ma co szalec,zawsze mozna dokupic,a pewnie i tak dostaniecie pelno w prezencie.Moja corka w te najmniejsze w ogole nie weszla:-)

Kasminda musisz wkleić kod w sygnaturze i będzie ci sie wyświetlał za każdym razem.

Magda da najwazniejsze ze maluszek sie rozwija prawidłowo ale swoją droga to ciekawa jestem co to jest.

Niepokorna jaki wozek wybrałaś? Ja sie niby zdecydowałam ale teraz mysle ze jest za drogi i nie ma sensu tyle płacić . Mysle teraz o maxi cosi mura 3 ale moj maz troche sie uparł na ten buogaboo bo jak to mówi chce zeby jego córcia jeździła mercedesem. A ja tez rozważałam opcje kupić tylko spacerowe phil and ted a głęboki wziąć używany od kuzynki. Sama juz nie wiem co robić. Tyle tego na rynku ze az oczy bolą:)

eleni , Zuzia , niepokorna jak tam z waga? Pytam was bo jesteśmy na tym samym etapie :) pewnie najwiecej z was nabrałam jak do tej pory bo siedzę w domu i jem troche z nudów.

Gotatora czkawka u bliźniaków to musiało być super przeżycie:) ja jeszcze nie doswiadczylam i pewnie nie przeżyje bo moja jest wyjątkowo nie dokuczliwa i wszystkie objawy mnie minęły, nawet ruchy delikatne a nie bolące kopniaki . Mam nadzieje ze jak sie urodzi to tez będzie taka grzeczna:)

szyszkak powiedz Antkowi ze ciotki czekają az mały wyjdzie na świat :) moze go namowisz :) haha

No to zakupy przed nami!!!!!!!! W końcu, choć ja obiecywałam sobie nie rzucać się na zakupy do lipca, ale pewnie przez te 2 tygodnie pęknę już częściowo :))))))) w smyku to już 2 tygodnie temu delikatnie przeceny się zaczęły, ale pojedynczych rzeczy i też oczywiście przecenione cudne śpioszki 56 kupiłam

Jogo kup wózek taki jsk Ci się podoba tyle na to czekalysmy że szkoda sobie odmówić jeśli mamy możliwość kupić coś lepszego.
Jesli chodxo o ciuszki to ja mam już chyba wszystko co mi potrzeba a nawet więcej ;) często jestem w tesco ostatnio kupiłam fwa dresoee rampersy boskie i czekam teraz na przeceny ;) A śpioszki i ubranka na wyprawke to kipuje vo gdzieś wyjdę i mi się spodoba to biore i tak się już tyle tego uzbieralo zet naprawdę powinam przestać kupować ;)
Lenkabar super że z Filipkiem wszystko ok a serduszko też na peeno zdrowe.
Szyszka odpoczywaj puki możesz chociaż domyślam się że końcówka ciąży jest męcząca bo ja dopiero wchodzę w 6 mc a jest mi już voraz ciężej.
Jogo a ile przytylas nie msrtw się wszystko zzucimy po porodzie ;)

Majka oj ja juz 14.5 do przodu a jeszcze z10tyg! Będzie co zrzucać . Najgorsze ze ostatnio mam apetyt na słodkie :(
a z wózkiem to o tyle mam problem ze kilka mi sie podoba , jesli chodzi o głęboki to buogaboo cameleon co do spacerówki to chciałabym miec phil and ted 3 kołowy , teraz podladam maxi cosi mura 3 ale on wazy 15.5kg:( poza tym jest idealny, ostatnio tez spodobał mi sie oyster ( ale sa małe) i każdy ma jakiś minus zaczynając od ceny kończąc na wadze i wielkości.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry