Dzięki za pocieszenie dziewczyny
myślę, że nie będzie źle, będę starała się jak najwięcej leżeć, ale to już chyba nie jest aż tak restrykcyjne leżenie jak przy krwiaku. Esiek pewnie masz rację z tym przeforsowaniem, pracuję przecież na pełnych obrotach, mam pełne ręce roboty, biegam, załatwiam no i efekt jest jaki jest :/ aaa i *spam* możesz spokojnie brać, też pytałam dr, tylko ten skład to wygląda bardziej na placebo.. ale spróbować trzeba
Madzia USG oczywiście nie było, tzn było ale samej szyjki, nie dzidziusia- wiadomo jakie nasz doktorek ma podejście... tydzień temu było połówkowe :/ następna wizyta jak zwykle za 3 tygodnie czyli 15.07. Tylko, że ja mam częste skurcze, po czym dr się od razu zorientował, że coś się dzieje z szyjką i jeśli leżenie i no-spa nie pomoże na skurcze, to mam przyjść wcześniej, także obserwuję siebie teraz mocno. A Twoja następna wizyta kiedy?
Szyszka ale z Antka duży chłopak! To ten cały masaż szyjki naprawdę aż tak boli?! Trzymam kciuki, żeby Antek już za długo nie zwlekał z przyjściem na świat &&&&&&
Madzia USG oczywiście nie było, tzn było ale samej szyjki, nie dzidziusia- wiadomo jakie nasz doktorek ma podejście... tydzień temu było połówkowe :/ następna wizyta jak zwykle za 3 tygodnie czyli 15.07. Tylko, że ja mam częste skurcze, po czym dr się od razu zorientował, że coś się dzieje z szyjką i jeśli leżenie i no-spa nie pomoże na skurcze, to mam przyjść wcześniej, także obserwuję siebie teraz mocno. A Twoja następna wizyta kiedy?
Szyszka ale z Antka duży chłopak! To ten cały masaż szyjki naprawdę aż tak boli?! Trzymam kciuki, żeby Antek już za długo nie zwlekał z przyjściem na świat &&&&&&
Ostatnia edycja:
kurcze powiedz mu że już nie musi już tak ćwiczyć u Ciebie w brzuchu i że wystarczy tego dobrego - czas wyłazić ;-)
a z łożyskiem to jest jeszcze trochę czasu, życzę aby się ruszyło łaskawie do góry abyś mogla mieć taki poród jak planujesz