• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzis w nocy o 1-szej znow zaczęłam krwawic, a myslalam ze uspokoiło wieczorem. Nie bolal brzuch ale obudziło mnie to uczucie wywoływania tego, do rana cała podpaska była mokra. Rano wstałam i zmieniłam i dalej leci. Poprostu jak okres. Jestem załamana.

reklama
Esiek ja miałam cos takiego jak byłam w pracy na sycylii 8 lat temu. Latały mnie prawie codziennie. Myśle ze to brak jakiegoś składnika w diecie bo wtedy moja dieta była całkiem inna. A w ciazy tez zapotrzebowanie inne.

esiek - no skurcze nic przyjemnego - łykaj magnez i pij dużo wody bo odwodnienie też skurcze wywołuje... ja już kilka nocy bez skurczy dzięki tej terapii miałam :)
najgorsze jak się człowiek przeciągnie porządnie to łapią:)

emilia - czekamy na wieści i zaciskamy kciuki...

Esiek mi się zdarzyły skurcze kilka razy już przed ciążą, zawsze jak się właśnie przeciągałam :baffled: magnez faktycznie pomaga tylko chyba trzeba byłoby go brać cały czas ...
emilia trzymam kciuki aby u Ciebie również okazało się że krwawienie nie zaszkodziło maluszkowi :tak:powodzenia na wizycie.

A moich wyników jeszcze nie ma
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
oby pojawiły się do czwartku rano bo wtedy mi obiecali że na pewno umówią mnie na wizytę u genetyka w czwartek po południu. Zwariuje do tego czasu chyba
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry