Emilia ciesze sie ze z dzidzius wszystkie ok

odpoczywaj I do raze ze juz konczysz prace.
Esiek ja tez pije kakao deco moreno tak dwa 3 razy w tyg i to wystarcza nie musze juz łykać magnezu. Moze jeszcze jedz wiecej pomidorów bo zawierają potas a to tez ważny składnik .
Lenka fajny wozek rożek tylko troszke trzeba na niego czekać

no ale narazie i tak byś nie używała .
Minni ni moze to i lepiej ze nie wywołują tylko pozwalają zeby dzidzia sama zdecydowała kiedy chce sie urodzić.
peti ja wlasnie na you tubę oglądam one born evry minute i prawie na każdym odcinku mam łzy w oczach

w szkole rodzenia zaproponowali mi rodzenie w " w centrum rodzenia " które znajduje sie przy porodówke . Różni sie tym ze to centrum jest nowe i masz swój prywatny pokój z podwójnym łóżkiem, plazma , prywatna łazienka , pięknym lozeczkiem dla dziecka , basenami do porodu , piłki i inne życzy które mogą pomoc przy porodzie . Dodatkowo maz moze spać z toba i dzieckiem ! Wszystko super ale rezyzgnujesz z jakiekolwiek znieczulenia

cos za cos . Nie maja tez lekarzy tylko same położne . W razie komplikacji przewożą na standardowa porodówke . Duzo kobiet sie nad tym zastanawia ale ja sobie daruje bo pomimo ze chce rodzic bez epiduralu to chce miec świadomość ze w każdej chwili moge o niego poprosić jesli poczuje ze nie daje rady. Co o tym myślisz? U ciebie tez cos takiego maja?