• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda no raczej :-D jak widziałaś kiedyś na TLC program 'Łowcy promocji' to Ci powiem że jak kiedyś takie coś będzie u nas możliwe to ja rzucam normalną pracę i będę najszczęśliwszym człowiekiem :-) A tak serio to zawsze marzyło mi się kilka fajnych rzeczy dla malucha ale nie do końca mnie stać na nowe a używane w dobrym stanie przy odrobinie szczęście odsprzedam za tą samą cenę :tak:
Tym sposobem mam właśnie huśtawkę i monitor oddechu - oba dokładnie za 1/3 ceny rynkowej.

reklama
Infinity, oglądałam nie raz ten program i zawsze jestem pod wrażeniem, ale u nas to nie przejdzie... Nasze promocje, a ich promocje - dwie różne bajki ;) Z tymi używanymi gadżetami to masz rację że potem można sprzedać dalej za i tak atrakcyjną cenę. Trochę czasu jednak trzeba poświęcić na wyszukanie perełek ;) ale Ty jesteś w tym mistrzem hihihi (chyba też muszę zacząć szukać) :)

Magda to prawda że u nas mało realne są takie promocje kuponowe ;-) ..
A z tymi rzeczami to niestety jak się nie dostanie od kogoś w spadku albo na wypożyczenie to trzeba kupić - i stwierdziłam że wolę używane dobrej firmy niż coś taniego co pewnie się rozleci i nikt później już tego nie odkupi. Myślę że większość takich wydatków się zwróci więc to swojego rodzaju 'inwestycja' :-) - monitor i huśtawkę pewnie ok. 9 miesiąca odsprzedam i będzie na kolejny zakup - np. drugiego fotelika samochodowego - taki mam bynajmniej plan :-D

Majka to u Ciebie też zakupy "pełna parą" idą :) będziesz już miała przygotowany pokoik

Infinity Ty to naprawdę masz Dziewczyno talent :tak: zazdroszczę Ci tej cierpliwości w poszukiwaniu dobrych cen, bo jak widać popłaca :)

Madzia mozna było się spodziewać, że w Schwedt będzie bardzo drogo.. Też sądzę, że się nie opłaca, jak już ktoś chce wydać tyle kasy na poród to lepiej rodzić w Centrum Narodzin Mamma u nas w Szczecinie. Mam tylko 1 parę znajomych, którzy tam rodzili i bardzo sobie chwalą

Dziewczyny, jutro na 19.50 mam wizytę u Genetyka, będą moje wyniki - hurrrrraaaaa :tak: oby były tylko pozytywne :dry: ale inne wersji nie zakładam :sorry2: ale się ciesze się że to już jutro! :biggrin2:

dziewczyny pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nabawilam sie chyba opryszczki na wargach sromowych narazie jest z prawej strony nie wiem co robic co moge wziasc wizyte mam w poniedzialek ale boje sie zeby to sie nie roznioslo???? mam tez powiekszone z prawej strony wezly chlonne w pachwinie:( co mam robic?

Magda tylko że genetyk jak się dopiero dzisiaj dowiedziałam przyjmuje nadal w starej siedzibie :-( myślałam że wszytko przenieśli ale podobno część została :baffled:...

Ona nie znam się zupełnie na takich kwestiach ale bym nie ryzykowała i zadziałała szybko - cokolwiek to jest lepiej szybko zacząć leczenie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry