• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Labo to super,mam nadzieje ze moja Zula tez pkocha mala :) Jak corcia Twoja?

Zuzia kciukasy pomogly:-)Super w koncu odetchniesz i bedziecie na swoim!:tak:

Niepokorna powiem Ci ze nie mam pojecia,ale chyba naturalnie.To nie jest do konca tak ze ciezko urodzic wieksze dziecko jezeli jest odpowiednie rozwarcie.Moja 2 faza porodowa trwala 30 min wiec krotko i zero bolu,poszlo w miare gladko,tylko jak juz pisalam 3 osoby wyciskaly mi corcie z brzucha.Moja byla tesciowa urodzila syna 4500 g naturalnie :)I nie mamy wiekszych bioder itp.

reklama
Minni no to jutro Wasz wielki dzień :))))))) wspaniale, ale to musi byc cudowne- taka świadomość, że juz jutro spotkacie się ze swoim Skarbem

Zuzia gratki, nowe mieszkanko super sprawa! Dzidziuś w drodze, nowe mieszkanie- taki to pożyje ;-)

Minni ślę super że jutro będziesz mogła umilić swoje maleństwo mocno trzymam kciuki.
Dziewczyny a ja po usg maleńka waży 1300 gramów i wszystko z Mia e jak najlepszym porządku.

Emilia rodzilam w 1997 roku,wpadke zaliczylam:-)Pare lat pozniej mialam usuwane cysty z jajnikow i niechcacy usuneli mi kawalek jajnika ktory nie dziala w ogole.Dowiedzialam sie o tym niedawno :)Pozniej zablokowany jajowod i stad decyzja o ivf.

Oj dzieki dziewczyny za dobre slowo - ale trzymajcie jeszcze kciuki za to mieszkanie do podpisania umowy... az sama ciesze sie i boje jednoczesnie;-)

Zuzia gratki, nowe mieszkanko super sprawa! Dzidziuś w drodze, nowe mieszkanie- taki to pożyje ;-)

Lenkabar - no tak fajnie to brzmi - ale my tez na wariackich papierach z tym mieszkaniem - namowili nas znajomi bo jakos nie myslelismy o kupnie i dopiero jak w ciazy juz bylam to stwierdzilismy po co juz tyle lat placicmy za wynajem jak mozna na swoje konto - poszly dokumenty, zaczelismy szybko zbierac na depozyt i szukalic mieszkania, chcielismy przeprowadzic sie zanim junior przyjdzie na swiat ale kiepski moment na szukanie mieszkania i wyszlo jak wyszlo jakos sie upchniemy w tym naszym malutkim do pazdziernika a pozniej przeprowadzka - tyle ze czekaja nas remonty, bo troszke trzeba tam porobic ale mieszkanko jest w okolicy w ktorej chcielismy a remoncik z czasem sie zrobi...

Madzia - no cora rosnie jak na drozdzach:tak:

Minni - jutro bedziemy myslami z Wami :) Powodzenia i bezproblemowego rozwiazania

Peti to duza różnica bedzie miedzy dziećmi. Starsza córa bedzie sie uczyć na przyszłość opieki nad niemowlakiem. Niewiele z nas chyba miało okazje naturalnie zajść.

Mam regularne skurcze co 6-8min i bardzo plamie. Bylam przed chwilka na badaniu podobno jest jeszcze bezpiecznie. Boże zebym tylko wytrzymala do rana!! Tak to Kluseczka nie chciala wyjsc z brzuszka, a jak termin cc dostalam to i jej sie odmienilo :)

reklama
Minni &&&& zaciśnięte i czekamy:) dasz radę !!!

zuzia z kupnem to świetny pomysł , my tez juz od kilku lat na swoim , na początku było cieżko ale teraz juz ze zgorki :) wiec trzymam kciuki az do momentu otrzymania kluczy przez was :)

dziewczyny ja tez mam cudowna sunie biszon kędzierzawy ma 2 lata i uwielbia dzieci. Na spacerach podbiega do dzieci i je liże :) daje im sie głaskać i ciagnąć za futerko. Jednak jest o mnie bardzo zazdrosna wiec maz wymyślił ze ja odpuścimy i ze jak bedzie miała swoje małe to bedzie jej łatwiej zrozumieć i zaakceptować malenstwo . I w taki o to sposób ona ma termin na 25 sierpnia a ja na 5 września . Jednorazowo nam sie powiększy rodzinka o kilka członków , bedzie wesoło:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry