• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Minni27 dziękuję ;)
Co do pasa poporodowego to ja zamierzam w nim wyjść z kliniki bo pamiętam jak wychodziłam po porodzie syna i trzymałam brzuch hehehe. W domu odpuszczę zakładanie go przez jakiś czas.
Z ćwiczeniami to różnie. Mówią, że niby 3 mies odczekać trzeba ale ja nawet po 9 miesiącach jak wróciłam na siłownię to przy robieniu brzuszków czułam po jednej stronie może nie ból, ale coś tam zakuło czasami.

reklama
ewelina.br - GRATULACJE. Uaktualniam

SIERPIEŃ
1. MADZIA I PIOTR (18 sierpień) córka Hanna

2. ELLENI (28 sierpień) córka Adrianna

WRZESIEŃ
3. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
4. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
5. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
6. MAJKA201 (12 październik) syn
7. MADZIA76
(18 październik) córka Marcelina
8. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
9. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
10. FOOTE
(5 listopad) syn Jerzy
11. LOLITKA200 (13 listopad)
12. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
13. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
14. zula_5 (6 grudzień), bliźniaki
15. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
16. Ona232
(12 grudzień), syn Antoś

2015

STYCZEŃ
17. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
18. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
19. Magda_7891 (19 styczeń)
20. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
21. Oktavi (22 styczeń), córka Jagienka
22. Emilia M (29 styczeń)

LUTY
23. ewelina.br (4 luty) syn
24. Genna (19 luty), niespodzianka :)

lenka -
nie odpisałam wczoraj w temacie szkoły rodzenia. Kurcze to ja też siebie tam nie widzę, z resztą nigdy nie widziałam a takich szczeniackich zachowań to już w ogóle nie trawię. M. tez nie więc wiem że i tak skończyłoby się na jednym pójściu tam. Ahh w tym tygodniu muszę się zapisać bo mi przepadnie ale już w ogóle nie mam w takim razie weny do tematu ;/

Ostatnia edycja:
A oto i dowod :p

Załączniki

• 1409143776590.jpg
    1409143776590.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Ewelina gratuluje synka! A u mnie okazało się, że bóle mogą oznaczać rozchodzenie spojenia łonowego, i niestety ale muszę do nich przywyknąć. W najgorszym wypadku pod koniec ciąży nie będę mogła się ruszać, ale to się zdarza bardzo rzadko i teraz czeka mnie dużo odpoczynku. Ponadto ból może jeszcze narastać, gdy mały uderza w te okolice główką, bo na USG znowu był obrócony do dołu, ale USG było szybkie i nie wiem ile waży, wiem że na pewno jest znowu o tydzień do przodu, a jego kość udowa ma ponad 6 cm. Za tydzień idę na USG 4d, więc będę wiedzieć więcej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry