• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Elleni gratulacje dla całej rodzinki:) Masz ślicznego bąbelka:)

Mam dziewczyny pytanie odnośnie wózka, widziałam że któraś z Was się zdecydowała na Tako moonlight czy słyszałyście jakieś opinię na temat wersji omega, która jest sporo tańsza? Ja wiem że różnią się kolorem stelaża i tkaniną. Ale nikt nie pisze o jakości w wersji omega. Chodzi mi o ten wózek: Wózek wielofunkcyjny Tako Moonlight Omega black 2014 (spacerówka+gondola + fotelik Maxi Cosi Cabrio) GRATIS KURIER [id19038/cabrio] - 1589 zł : DINO - Najlepsze wózki dziecięce, meble dla dzieci, foteliki samochodowe, Dino Sklep

Ostatnia edycja:
Elleni śliczna ta Wasza córeczka, gratuluje!!
Ada witamy na świecie:-)

My już po połówkowym. Badanie trwało prawie godzinę ale dlatego że lekarka uczyła studenta, ale przynajmniej mąż się na oglądał:-) Mała bardzo dobrze wspólpracowała chociaż była wtulona we mnie i raczej były plecki no ale udało sie wszystko odnaleźć i pomierzyć. Wszystko idealnie:-):-) Waży już 360g. Dokładne wymiary napisze jutro bo dzisiaj nam się nie chciało czekać na opis. Domówiliśmy też płyte z nagranym całym badaniem i z 4d/3d za 50zł. Lekarka potwierdziła dziewczynkę na 90% bo tak jak mówiłam leżała tyłem ale to już 3 na 3 lekarzy powiedziało że dziewczynka więc napewno tak będzie :-):-) Sonia pokazała piękne dłonie otwarte a to podobno rzadkie bo raczej dzieci trzymają piąstki a ona dwie dłonie obok siebie aż lekarka zrobiła zdjęcie dla siebie. Palce ma bardzo długie i stopy też (to po mnie bo jak się urodziłam to właśnie tak wyglądałam, teraz też mam długie i szczuple palce i dłoni oraz szczupłe stopy). No i jej stopy są nad moim pęcherzem więc każdy jej ruch wędruje prosto w pęcherz czyli już wiem dlaczego co chwile chodzę sikać:crazy:

No i niedługo wrzucę wam zdjęcie mojego brzuszka bo przez kilka dni wyskoczył i wkońcu widać że jestem w ciązy.

Magda a Ty o której masz wizyte??

Elleni serdeczne gratulacje. Mała jest kochana.
Dziękuję Bogu że przyszło mi żyć w czasach kiedy mogę doświadczyć takiego cudu ;)
Bziumelka super że z malutką wszystko ok a brzuszka pid koniec ciąży jeszcze będziesz miała dość. Nie narzekam ale obracanie się w nocy to istny wyczyn ;) a tu jeszcze 6 tyg ; )

Elleni Adusia jest przecudowna!!!!!!!! Ogromne gratulacje :))))

Ewelina mi na ból zatok bardzo bomaga gorący termofor przyłożony do miejsca bólu i oczywiście Ibuprom zatoki- czyli to na co teraz nie możemy sobie pozwolić :-D ale sam termofor też daje radę, kilka razy dziennie sobie przykładaj na 15-20 min

Wszystkim mamusiom "połówkowym" gratuluję- to jest ważny moment, teraz już górki :)

Emilia ja prowadzę szkołę językową i uczę w niej najmłodsze grupy i nie znam ani jednego Filipa! Teraz była moda na Antonich, Janów, Jakubów, Wiktorów, ale może się to zmieni- szkoda by było :/ typowo międzynarodowe jest też Adam, ale Filip ładniejsze ;-)

A ja dziś wróciłam do pracy i zamierzam pracować do samego końca! heh takie wyzwanie sobie postawiłam :) ale czuję się świetnie, jak ryba w wodzie... tylko ten kręgosłup :/ i trochę zabawnie się prowadzi zebrania z rodzicami z takim ciążowym bębenkiem, ale pozytywnie :-)

A propos brzuszka ;)
Ja budzę się w niedzielę przekrecam na plecy i odruchowo dotykam brzucha a tu szok. Mój brzuch jest po lewej stronie a po prawej pusto ;) ale po chwili poczułam kręcenie i brzuch wrócił do swojej pozycji ;)

reklama
Elleni gratuluję! mała przecudowna :-):tak:
Magda powodzenia na wizycie, życzę aby maluch zechciał zdradzić płeć ;-)
A z tym brzuchem to tez zauważyłam ;-) jak leżę na boku i przekręcę się na plecy to jest taki wielki i widać że mała na górze jest a po chwili gdzieś się chyba wciska bo robi się bardziej płaski :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry