Magda_7891
Fanka BB :)
Bziumelka, ja do męża się śmiałam wczoraj jak narzekał że przez moją poduszkę do spania ma mniej miejsca w łóżku że jeszcze trochę a będzie mu wogóle ciasno jak brzuch się zrobi duży 
Tak narzeka na tego mojego rogala do spania ale jak tylko wyczuje moment w nocy że ja śpię bez to on się w niego wtula hahaha.
Tak narzeka na tego mojego rogala do spania ale jak tylko wyczuje moment w nocy że ja śpię bez to on się w niego wtula hahaha.
żadne leki, żel, plastry nie wchodzą w grę. Ewentualnie masaże, termofor i duuuużo cierpliwości
trzymam nadal kciuki :-)
- Panie położne strasznie przypadły mi do gustu - wiem że to kwestia kasy ale mam to w nosie - po tylu staraniach i ciągłym strachu o ciążę chciałabym aby przynajmniej zakończenie było miłe ;-)
Jakieś małe plamki zauważyłam ale myślałam że gdzieś się dotknęłam czy coś ale dzisiaj widziałam też na koszuli nocnej i strasznie mnie brodawki bolą - jakby ktoś szpilki wbijał albo papierem ściernym je potraktował
Nie wiedziałam że aż tak wcześniej może to nastąpić - chyba za dużo myślę o tym karmieniu