• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
lenkabar

ja na przeziebienie bralam syrop z seri *spam* ktoras mi tutaj polecila swietny juz mi przeszlo po 4 dniach

dziewczyny slyszalam wczoraj nowy dla mnie bynajmniej zabobon

ze jak dziecko sie urodzi to podobno powinno miec ubranie w kolorze zoltym pierwsze w ktore bedzie ubrane aby bylo zdrowe i mialo szczescie heh

Stylish Eve

http://archiwum.allegro.pl/oferta/majtki-majteczki-falbanki-tutu-sesja-foto-i3790631530.html]MAJTECZKI tu-tu bawełna sesja FOTO balet vintage - 3148921156 - oficjalne archiwum allegro
[/URL]

Ostatnia edycja:
Ona ja nawet nie czytam o zabobonach bo bym nie przestała sie śmiać :) ale zapewne czerwoną kokardkę w wózku to moja mama zainstaluję nam :) pamietam ze my
Miałyśmy z z siostrą :)

reklama
Lenka kurcze to ty się kuruj bo rodzić z przy przeziębieniu to nie fajnie, jak już trzeba to weź antybiotyk i tyle Filip już duży silny chłopak to nic mu nie będzie. Szkoda ze nie nie możesz iść była by okazja do spotkanka towarzyskiego :-). A ja zaraz wybieram sie na targi niemowlęce i przy okazji zapytam co z moim wózkiem.

ona ja piernicze czego Ci ludzie nie wymyślą, masakra jakaś. Ale g

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry