• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dziewczyny wracając do tematu koszul ciążowych, to byłam jeszcze wieczorem w Biedronce, po jakieś drobne zakupy i widziałam bardzo fajne koszule ciążowe po 13zł, dokładnie takie same jak te na allegro : kopertowa KOSZULA do karmienia ciąży 100%bawełna L (4615050908) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ponieważ dzisiaj już zakupiłam dwie w tesco, to w biedronce nie kupowałam, ale obmacałam i z bardzo przyjemnej bawełny.

Tylko to nie powiedziane, że jak są w jednej biedronce to i w innych będą. Ja sie tak ostatnio zawiodłam, bo któraś z Was pisała, że kupiła podkłady do łóżeczka w biedronce i poszłam jeszcze tego samego dnia, a u nas w ogóle o czymś takim nie słyszeli.

Ostatnia edycja:
Esiek właśnie mi odpisali że wpisali mnie na listę.

Dziewczyny widać tą moja kołyskę czy nie bo ja widzę a Wy?

Bzibziok ja mam tą koszulę ale biorę ją do porodu bo do karmienia nie bardzo chyba sie nadaje.

Ostatnia edycja:
Bzibziok - dzieki za info.
Madzia - odpisali mi tez ze jestem zapisana ;) to umawiamy sie jak 16.15 pod wejsciem do Park Hotel i tam sie zdzwonimy, numery mamy.

Kolyske widac - sliczna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry