• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Genna masz całkowitą rację, mogłabym żyć ja te bohaterki programu na TLC (nie pamiętam nazwy :sorry:) gdzie zbierają kupony i kupują prawie za darmo :-)
A najbardziej lubię właśnie ciuszki dla małej kupować w takich promocjach - nie że sknera jestem :cool2: ale jakoś nie wydaje mi się że są więcej warte :-p no i są tylko na chwilę a równie ładne co z innych sklepów.

Wróciłam z Tesco i jestem mega szczęśliwa, zgodnie z założeniami wykorzystałam wszystkie rabaty i przeceny na raz :-D mam siatkę ciuchów za 60 złotych :szok::-p a warte są ponad 200. Taniej chyba się nie da :tak: Dziewczyny - która nie korzystała jeszcze - polecam!

A za 'zaoszczędzone' pieniądze kupiłam dla malutkiej wymarzoną pościel :sorry:
0.jpg
oszczędzam ja ta 'Halinka' z reklamy w TV :-D

Załączniki

• 0.jpg
    0.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
Infinity gdyby u nas tak było to tez bym jak ci z TLC .... O mam Łowcy promocji
Dziewczyny jutro w DDtvn bedą nasze bydgoskie czworaczki, dla których robiłam akcje malinludzie wielke potrzeby , jakby koras chcialampodejzej chłopaków to zapraszam tutaj https://www.facebook.com/czworaczkibydgoszcz
Opowieści o wyjściach na spacer i innych sa czasem komiczne ale i tragiczne no wyjscie z nimi do lekarza , to akurat wiem bo opowiadali mi i uwierzcie jazda na 2 samochody i zapakować wszystkich, przenieść, rozebrać do badań i tak w kółko, jeden siedzi w samochodzie drugi prawie juz tez pierwszy marudzi a gdzie pozostała dwójka :) no oczywiście w drugim samochodzie i to samo :)

dziewczyny ja tesco też dzisiaj odwiedziłam ale tak jak Esiek mam tyle tych ciuchów dla malutkiej że kupiłam tylko jeden komplecik też na 6-9 m-cy, ale promocje są fajne i ciuszki też.

Esiek no latam jeszcze bo jak zobaczyłam wczoraj w internecie tą kołyskę tz. to nie jest kołyska to bardziej taki kosz mijżesza na kółkach zaraz postaram sie go wkleić tylko muszę ogarnąć jak. Literki też wkleję tylko mąż musi je przymocowac ale biedak ma tyle roboty że nie mam sumienia mu cały czas truć. Ale obiecuję że wkleję.

Co do wozków to widziałam na ulicy tego z teczowym spodem od gondoli wygladał dosyć fajnie jutro jadę do hurtowni bo u nas są targi niemowlęce i chcę zobaczyć co to takiego jest więc zobaczę czy takie są i spytam o mój bo kurcze Marcela szybciej się urodzi niż on będzie.

A i do dziewczyn ze Szczecina fundacja z którą będę rodzić w poniedziałek organizuje taką konferencję-spotkanie dla przyszłych rodziców "brzuszek, maluszek i co dalej" w hotelu park są jeszcze miejsca wiec Esiek, Lenka moze się wybierzecie też wstęp darmowy a moze można się czegoś dowiedzieć.

teraz powinno być widać, jest?

Esiek to jest darmowe dla wszystkich ja dostłam e-maila i mam telefon ale dzisiaj w radiu wypowiadała sie ta pani która będzie prowadzić z fundacji ze każdy moze przyjść. Na wszelki wypadek wyślij mi na priv imię i nazwisko a ja jutro rano tam zadzwonię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry