• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powiem Ci że ja bardziej się opiniami użytkowników sugeruję niż obsługi w sklepie (a do obsługi Bobowózków to w ogóle jestem uprzedzona :-() i akurat Jedo wśród użytkowników ma super recenzje - swojego czasu zaczepiałam każdego jak widziałam właśnie Jedo Fyn'a :-D i nawet jak podawali ludzie jakieś wady to nie było to nic znaczącego :tak: Cena też fajna, choć w 2000 z fotelikiem się ciężko zmieścić, chyba że się weźmie ich 'firmowy'.

reklama
Szukam też używanych może coś się trafi okazyjnie w super stanie ;) Z jednym się zgodziłem z Panem z bobo wózków ;) że wózki są w takich cenach że nie dziwne że trzeba dobrze decyzję przemyśleć ;)

Hej, hej!
Polecałyście Tesco dzisiaj więc ja też zajechałam, bo potrzebuję dokupić jeszcze ze 2-3 śpioszków, bo mam 6 kaftaników, a ani jednej pary śpioszków, same bodziaki, pajace i spodenki. I byłam strasznie rozczarowana, bo w tym nawale ubranek dziecięcych w tesco nie było ani jednej pary śpioszków, jedyne co znalazłam to takie bez stópek, ale na zimę to kompletnie bez sensu.
Ale przynajmniej sobie kupiłam kapcie i koszule nadające się do karmienia w dwupaku były rozpinane na środku z 5 guziczkami i dwie koszule wyszły poniżej 30 zł po rabacie.

Jeżeli chodzi o wózki, to ja też oglądałam ten model impulse, ale wszystkie te nowe Tako pomimo że mi się podobają mają zwężaną w środku gondolę, tam gdzie są te rączki do podnoszenia i w stosunku do wózka, który ja kupiłam albo do camarello gondola jest o 7 cm węższa na samym środku. I przynajmniej mi się to w tako nie podoba i stwierdziłam, że w zimie może to być niewygodne i klaustrofobiczne dla dziecka zapakowanego w kombinezon, czy śpiworek.

Dziewczyny co do wózków to da się zmieścić w 2000 tys z fotelikiem mój tako kosztował 1300 plus fotelik wybrać ten lepszy i adaptery to nie całe 2000 tys co do jedo fun to ja też brałam go pod uwagę Ale kropeczki w tako zwyciężyły.
A ja dziś kupiłam mojej Barcelonie kolyske w komisie normalnie nie mogłam się oprzeć jak ja zobaczyłam.

Dziewczyny z trójmiasta u mnie nie ma nigdzie tako moonlight który chciałabym kupic a w ciemno wiadomo, a u was jeste dziesięć do obejrzenia? Będe w weekend w Gdańsku wiec bym podjchala.... Pod koniec października są targi dziecięce w Poznaniu wiec jak nie znajdę nigdzie taki to na pewno tam bedzie to sie przejedziemy :) zauważyłam jakis nowy tako alive ale w necie nie mogę zdjęcia znaleźć , dół gondoli jest biały w Kropeczki takiego koloru jak materiał , śliczny poprostu, a jak llekko sie nim jeździło , oglądałam tez X landera, bo koleżanka ma gondolę wiec musiałabym kupic tylko spacerówke ale cieżko Mi sie nim jeździło :/a do Tesco to będe musiała sie wybrac przez was!!!! Tak zachealacie ze chyba sie skusze na jakies zakupy dla obcego :)
Moj obcy wczoraj zbuntował sie na herbatę , miałam ochote na cytrynową i co ??? Zaczęło mi sie nią odbijać i kłaczki męczyły mnie przez 2 godziny ;/

Ostatnia edycja:
Cześć

genna
- oj biedaku ty z tymi kłaczkami. musisz pomyśleć jak się zemścisz na obcym za te męki :)

Madzia -
no jak ty latasz jeszcze po sklepach to nie jest źle! Wklej fotke kołyski i ja nadal czekam na fotke literek !!!

Ja też odwiedziłam Tesco, kurde jestem teraz zła że wcześniej nie czytałam co napisal Bzibziok o koszulach bo ominęłam ten dział ;/ ;/ Ja też już za wiele nie kupiłam choć rzeczy sporo u nas ale jakoś mi już ten największy szał minal i kupiłam tylko jeansową sukienkę taka ma 6-9 miesięcy więc akurat na wiosne będzie, w komplecie z bluzeczką wyszniosła mnie niecałe 20zł więc gites. W ogóle to pierwsza sukienka Gośki bo raczej stawiam, że chłopczyca z niej będzie a poza tym mnie sukienki nie ruszają :)

Poza tym nic, nie pomogę dziewczyny Wam w tych wózkach bo my tu na wygwizdowie w Szczecinie :) więc nawet jak u nas sa to nie będzie Wam się chciało tu jechać :)

Zapomniałam Wam napisać, że jestem zła na te ciuchy ze Smyka - po praniu wszystkich rzeczy rozwaliły mi się na szwach 4 rzeczy - wszystkie ze smyka = legginsy, śpiochy, bluzeczka i czapka .... Ehh..i to przecież wcale tani Smyk nie jest :( Reklamować mi się nie chcialo więc zawiozłam do zszycia ale tak czy siak kupować tam nie będę chyba.

Ostatnia edycja:
Genna może warto napisać do producenta? Mi zazwyczaj podawali bez problemu adresy sklepów w których był dany mode który chciałam zobaczyć :tak: Generalnie w ciemno można wybrać się do Bobowózków (Gdańsk i Gdynia), Smyka w Gdańsku Matarni oraz Mama i Ja w Gdańsku - są tak duże że przypuszczam że w którymś na 99% będzie ;-)
Esiek kurcze a ja mam sporo ze Smyka, co prawda najwięcej z Tesco ale od nich też trochę :confused2: No cóż, niedługo zabiorę się za pranie i zobaczymy ...

Ja też śmignę do Tesco, czekam tylko na mojego m :tak: Mam nadzieję że nie wykupili wszystkiego jeszcze :-p bo promocja faktycznie dobra z uwagi że można łączyć wyprzedaż z przecenami i jeszcze ich kuponami na kartę Tesco - będzie prawie za darmo :-D

reklama
Genna, byłam w weekend w bobo wózkach, mama i ja, akpol i bobo raj w Gdańsku i nie było tam tako moonlight. Nie wiem jak w bobo wózkach w Gdyni.

Ale chyba u mnie w hurtowni (bajka) jest bo widzę że mają "nową dostawę" ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry