Witajcie dziewczynki, marnotrawna zula się melduje

tak fajnie oglądać Wasze suwaczki. Magda, Lenka, Esiek, Majka już wszystkie jesteście na końcówce
Ja tak bardzo chciałam iść do Tesco na zakupy a tu rozchorowałam się tak, że masakra i kurde nigdzie nie poszłam. Powiedzcie gdzie kupujecie te wszystkie podkłady, podpaski itp... Myślałam zrobić to internetowo ale nie wiem gdzie. Doradzicie? Słyszałam coś o aptece Gemini... Macie z nią jakieś doświadczenia?
Montana- ja miałam taką samą wydzielinę i była to grzybica. Nie obyło się niestety bez globulek z antybiotykiem. Ja walczyłam dość długo z tą infekcją. Nie zrobili mi od razu wymazu mykologicznego i leczyli w ciemno. I infekcja nawracała. Teraz czekam na kolejny wynik wymazu. Oby już był ok. Tobie życzę, żebyś szybciej się uporała. A powiedz o jakiej macie z Biedronki pisałaś?
Ema- mnie ostatnio wyszła cukrzyca ciążowa. Możesz mi napisać jakie Ty miałaś wartości. Ja na czczo mam 70 a po 2 godzinach po obciążeniu 75mg glukozą wyszło mi 197 a przy powtórce 215. Mierzę teraz glukometrem i wychodziło mi na mojej diecie poniżej 140 ( raz wyszło 145) Dietę zaczęłam dopiero wprowadzać.... Ale o insulinie nic mi nie wspominali...
Olusia- dokładnie popieram to co usłyszałaś od dziewczyn na temat Pappa w przypadku bliźniaków. Mnie zrobili. Miałam za darmo więc zrobili ale nic mi te wyniki by nie dały gdyby były złe....