reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna, jaki udany zakup ;)

Oj temat stanikow ;) ja już musiałam kupić na samym początku większy teraz znowu. Zaczęłam od małego 75 B potem 75 C a teraz musiałam obwód zwiększyć na 80 miska jeszcze dobra choć już na styk. Boję się że będzie jak u mojej siostry ;) przed porodem B a po E~F~G w zależności od firmy.

reklama
co do fiszbin...u mnie na szkole rodzenia położna bardzo odradzała... mówiła że jak najbardziej miękkie żeby nie uwierały nigdzie... więc ja szukam miękkich, pod sportowe, zresztą mi teraz w ciąży też wygodnie bardzo w sportowych bez fiszbin...

Ema ja wiem że taka jest teoria i zalecenia ;-) ale myślę też że nie można dać się zwariować i trzeba podejść indywidualnie do każdego przypadku. Dla pewnych rozmiarów piersi zupełnie miękkie staniki nie będą wygodne bo po prostu nie spełniają w ogóle funkcji stanika (tak jest u mnie). A co do komfortu to ja nadal noszę model cały usztywniany (miseczka) z fiszbiną i akurat najmniejszy dyskomfort wtedy odczuwam bo sportowy po prostu nic nie trzyma ;-) Także myślę, że każda z nas odczuwa to inaczej :tak:

Infinity mam samo , usztywniana miseczka z fiszbinami , bo nie lubie takich obwisłych , bardziej mnie bolą jak Mam Taki jeden miękki , nimi skóra sie tak bie naciaga w tych usztywnianych, czuje ze tu bedą rozstępy a nie na brzuchu :p zatem i brzuch i cycuchy smaruje kremikami , niedługo to będe spała w miękkim staniku bo jak nie to do samej ziemi mi sie wyciągną i bedą naleśniki miała jak stare Niemki :) haha

A wzruszajcie się Kochane proszę bardzo- co byście wiedziały jakie szczęście Was czeka :)))))))))))))))))))))

Esiek niestety bebzonik nie znika :/ też na to liczyłam po CC, że wszystko wyjmą, wyczyszczą i będzie płaściutki. Nic z tego. Na ten moment została mi jeszcze gdzieś 1/3 brzuszka

Lenka a brzuch to moze zniknie kiedyś a tak to Masz kawałek brzucha obok siebie, takiego słodkiego malutkiego :)

Dziewczyny cos zmienili wersje na telefon BB i nie mogę dziękować ani polubić :/

Ostatnia edycja:
Brzuch po CC znika z dnia na dzień :) ja tak mialam. 8 będzie 3 MC jak urodzilam i mój brzuch jest calkiem plaski taki jak przed ciąża. Rozstepow tez żadnych nie mam :) wiec spokojnie ile ma zejść tyle zejdzie. Mi nawet skora nie zostala ale to chyba zależy od wielu rzeczy.....

reklama
Do góry