• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna 26tc wg. OM i wg.przed ostatniego usg a wg. najnowszego usg to wypada 28tc ale tak nie licze. Licze jak na suwaczku czyli 25t4d. Przytyłam 5kg do tej pory i od paru tygodni waga prawie nie wzrasta.

reklama
Jeszcze pępek mi nie wyszedł, chociaż już jest coraz bardziej płytki :) No i żadnej linii na brzuchu też nie mam, a Sonia rusza się już dawno nad pepkiem, w ogóle kopie w każdą cześć brzucha. Kiedys wyczytałam że dziecko w brzuchu śpi ponad 20godzin a ja mam wrazenie że ona 20 godzin dziennie to ma okresy kiedy się rusza.... Wyczuwam tak naprawde ja non stop. A czasami to już trochę nawet zaboli.

Genna nie sposób zapamietać bo to co chwila się zmienia :) Ja tam zawsze na kompie wchodze na forum wiec widzę.

A co się stało że Franio?? Wcześniej coś mi się kojarzy że miałbyć Maciuś?? (czy cos pomyliłam??)

Bziumelka no ja Miałam wybrane maja lub Maciuś ale tak do Maji byliśmy zgodni to mojemu M macius nie przypasowal :( ze niby duzo ich dookoła , fakt znajomi mają Maciusia ale ja wybrałam imię zanim tamten sie urodził nimi co ja za to mogę ze nazwali tak swojego synka ale przecież i tak miałby innych rodziców i nazwiska ale moj M nieugięty wiec co do Franka bie było dyskusji a wpadł ten pomysł tak z kosmosu z nienacka :)

Bziumelka
To zobaczysz jak zacznie pod rzebra wchodzić :/ mi pępek tez nie wyszedl tylko się splaszczyl :) moja Hania w 26 tyg waxyla 1250 wiec Twoja Sonka kruszynka :) Boże jak ten czas leci dopiero testowalas a juz prawie na wylocie jesteś :)

Lilka ja nie wiem czy waży kilogram tak sobie wydedukowałam bo 2tygodnie temu ważyła ok.800g wiec dodałam 100gram na tydzień i mi wyszło że kilogram ale mogę się mylić. To ja już nie wiem jak to jest z tymi wymiarami bo moja w tym 24tc dochodziła do tego 90 (bądź 95, myli mi się) centyla a teraz ty mówisz że Twoja większa.... Cholera wie jak to z tymi wymiarami.

Moja w końcówce w 2 tyg przytyla 400 i lekarz mowil ze pyzunia się robi :) ostatnie USG z przeplywami mialam tydzień przed CC i mowil ze więcej niż 3 kg nie będzie wazyla i urodzila sie 3100 :) mi w centylach nie podawal tylko normalnie
...

reklama
Genna ciesze sie, ze u Ciebie wizyta udana. Franio jest i bryka, tylko Ty jeszcze nie czujesz. Ja tez mam lozysko na przedzie, wiec będę pózniej ruchy czuła. Na razie nic. Raz mi sie zdawało, ze Dzidzius bryka. A teraz znowu nic nie czuje. Nie jestes wiec wcale dziwna:)) a jesli chodzi o imiona to ja wlasnie dla mojej córeczki wybrałam Majeczka. I tak juz do niej mówimy. Mężowi sie nie podobało początkowo, ale juz sie przyzwyczaił. Byle do środy - wtedy USG polowkowe, uspokoje sie i potwierdzimy Majeczkę. :tak:

Bziumelka, ale piekny brzusio i wydaje mi sie, ze nieduży. Ślicznie rosniecie.

To to i ja sie pochwale. Jutro bedzie dokładnie połowa. Juz 4 kg na plusie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry