• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Emilia super zdjecia malucha:)

Genna ja mam wszystko przygotowane i wyprasowane tylko nie ubrane bo szkoda żeby sie zakurzyło, emek przeszkolony jak wszytsko ma ubrać i z pewnością da sobie radę, brakuje mi tylko malutkiej półeczki nad przewijakiem, i właśnie ją zamówiłam na allegro bo nie mogłąd dobrać odpowiedniej dla Marcysi. Ja juz nawet jak z domu wyjeźdżam to torby ze sobą biorę :)
Ciesze sie że z maluchem wszytsko dobrze, my na połówkowym byliśmy 4 razy bo Marcelka wogóle nie chciała współpracować i dopiero za czwartym razem sie całkowicie pokazała.

Esiek ty to zawsze coś wynajdziesz :) dobry to pomysł, faktycznie dzieciaczki wyrastają na długość z body.

Olusia ty się dziewczyno kuruj dla maluchów.

Dziewczyny literki faktycznie są świetne i dobrze wykonane, troszkę się czeka ale robione pod konkretne imię, zawdzięczam je Eśkowi.

Ostatnia edycja:
reklama
Weź Madzia bo się rumienie...

Emilia - ale slodziak, no po prostu sobie spał !!!

lissska - witamy, przepraszam przeoczyłam Twój wpis wcześniej. A imienia zazdroszczę, jak sobie pomyślę że to będzie /Sofija/ brzmiało po hiszpańsku .... pięknie :)

genna - kawał Franka! A ty odpocznij po tej podróży!

Cześć :blink:
Aaaa ledwo Was doczytałam :szok:
Lenka Filipek jest cudny, gratuluję tak pięknego synka :tak:
Medalikara cóż za pomysłowe zdjęcie brzuszka hehe, razem z numerkiem ;-) Mój brzuch jest tylko ciutkę mniejszy! :szok: aż trudno uwierzyć, przecież ja dopiero 17 tc!!!! Ale kształt brzucha – no identyczny! :-D

Genna, Agaawa gratuluję pierwszych ruchów!!! Eh też już bym chciała poczuć

Kotuska witam wśród chorujących na mięsowstręt ;-) Z koleżanka z pracy (ona oczywiście też w ciąży) mamy to samo

Magda gdy byłam na L4 to dostawałam ciut więcej kasy bo ta średnia roczna uwzględniała premię roczną, więc mi się udało, ale z podwyżką to faktycznie pechowo. Kotuska Tobie to faktycznie ładnie wyszło, mi ok 300 zł więcej netto wyszło za mies zwolnienia. A wiesz może jak będzie z wyliczeniem średniej jeśli przez cały sierpień byłam na L4, później 2 mies pracy i załóżmy od listopada znowu na L4? Czy te dwa miesiące – wrzesień, październik - też będą wliczane do średniej dla wypłaty zasiłku w listopadzie?

Kotuska ja też jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka z tych samych względów. A dodatkowo, to nawet nie wiem w jakim rozmiarze kupować?:baffled:
Magda a jak się czujesz? Przeziębienie odpuszcza?
Ema niedawno usłyszałam że jest coś takiego jak isofix i szczęka mi opadła :szok: Haha o ilu sprawach nie mam jeszcze zielonego pojęcia :-D
Olusia dużo zdrówka!!!!

Ech, u mnie stresująco dzisiaj było, mały się nie ruszał to pojechałam na darmowe KTG, gdzie prowadzę ciąże i oczywiście jak mi je założono to zaczął tak się wiercić, że uspokajaliśmy go z dobre 10 min, potem było już spokojniej, ale lekarzowi się nie podobało i obawia się, że mały jest owinięty pępowiną :-( teraz za tydzień mam kolejne KTG i USG i zobaczymy co dalej.

reklama
Smerfeta, to na twoje zdjęcie brzuszka teraz czekamy ;)
Dziękuję, czuję się tak w miarę. Najważniejsze że nie mam temperatury. Prawie cały dzień lenistwo pod kocykiem jutro powtórka i nam nadzieję na weekend bedzue dobrze ;)

Foote, oby to był tylko fałszywy alarm a malutki miał po prostu gorszy dzień. Zaś stres :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry