• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna to cudownie że Franio ladnie rosnie.... !!:tak:

Liskka a jak bedzie w jezyku hiszpanskim Zosia? a na samolocie to patrzyl na szyjke, skad moge miec plamienia, badal ja itp...i tak bede miec co wizyte badana... USG i badanie na samolocie:-)

reklama
Ejjjjj no ilezwy dzisiaj naskrobalyscie !!!!!!! Kotuska spokojnie przyjdzie taki moment ze zaczniesz kupować, ja miałam to sam , pierwsze body kupiłam po prenatalnych bo tak głupio mi było ze jeszcze nic dla obcego nie mam , potem to jak w Tesco była akcja -30% i to na tyle, wiec za duzo nie mam ale powoli trzeba zacząć szaleć , mysle ze po remoncie jak w koncu bede miała miejsce w szafie dla franka :) no i kołyska bo była okazja. Ale tak jak pisze infinity jak cos używanego to trzeba polować :)

Ciężki dzien za mną , rano pojechałam na połowkowe i 100 km za kołkiem mnie umęczyło :/ mama ze mną pojechała bo M nie mógł , niestety ona po operacji tarczycy i nie mogła prowadzić samochodu, ale w razie czego jechała ze mną. Weszła tez na badania, wiec mogła dobie wnuczka obejrzeć :) niestety to nie była Franka godzina, ok 10:00 to my na drugi boczek sie przekładamy i dalej śpimy zatem on tak uczynił i odwrócony był dupcią i plecakami , niehcial wspolracowac zatem twarzyczki dr nie mógł sprawdzic, mimo iz nim wstrząsał tzn moim brzuchem . Wszystkie przepływy w jak najlepszym porządku , serduszko 148 , wsystko na miejscu :) wazy juz 520g a 3 tyg temu miał 293 no i jest juz 1 tydzien do przodu a na ostatniej wizycie był lekko do tylu.
Musze odszyfrowac te skróty z
USG to czegoś wiecej i swoim dziecku sie dowiem :)

Madzia piękne buciki, piękny napis:) ty nie masz łóŻeczka gotowego to dziwisz Sie ze Marcelinka nie chce jeszcze wyjść? No proszę
Cie , postaw sie na jej miejscu:)

A nasza lista ciężarówek pięknie sie zapełnia :)
To samo było u mnie, spał i tylko na chwile widzieliśmy twarz, a tak to non stop plecy i jedno ucho :-)
a wszy duzo jak na ten tydzien, super!

Oto fotki z 4d.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 82
  • image.jpg
    image.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 85
  • image.jpg
    image.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 84