• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
przykleiłam i owszem ale brakuje mi jeszcze półeczki nad przewijakiem nie mogę znaleźć odpowiedniej i oczywiście łóżeczko jeszcze nie ubrane. Mam fotkę kolor ściany troszkę przekłamany ale wstawię, proszę
DSC_0339.jpg

Olusia e sprawie baniek nie pomogę bo nie wiem.

Załączniki

• DSC_0339.jpg
    DSC_0339.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 90
montana dzieki za odp.. bo bylam dzis u lekarza... i dalej mam szmery i lekarz zasugerowal mi bym postawila sobie banki... ale wiesz nie bylam pewna czy mozna wiec wole sie zapytac...:tak:

p.s no ja jestem po lekarzu i nie jest dobrze, dalej slychac szmery, mam lezec, brac antybiotyk, mowil bym postawila sobie banki...pic herbate z cytryna i sokiem malinowym... lub herbate malinowa... pic syrop i leki na gardlo.... mama mi dzis przywiozla prawdziwy malinowy sok... i zawiozla mnie do lekarza, wrocilam do domu taka zmeczona jakbym pracowala 12h... taka slaba, ech...

p.s jutro wizyta u lekarza gina.... na 15 - trzymajcie kciuki !

Madzia - super literki ! slicznie :tak:

Madzia potwierdzilaś mnie tylko w przekonaniu ze je kupię :), ale to juz moze po wypłacie :-p
Olusia kurczę lipa ze dalej slychac szmery. Hmm a lekarz co Ci powiedzial odnośnie baniek i ciąży? Z tego co wiem to nie wolno, ja bym chyba przez całą ciąze sie nie zdecydowala na bańki, ale moze sie myle. Moze któraś dziewczyna tu stosowala. Oczywiście kciuki trzymamy za Twoje okruszki kochane :), na pewno wszystko jest dobrze. A ty sie bidulko dalej kuruj.

Ejjjjj no ilezwy dzisiaj naskrobalyscie !!!!!!! Kotuska spokojnie przyjdzie taki moment ze zaczniesz kupować, ja miałam to sam , pierwsze body kupiłam po prenatalnych bo tak głupio mi było ze jeszcze nic dla obcego nie mam , potem to jak w Tesco była akcja -30% i to na tyle, wiec za duzo nie mam ale powoli trzeba zacząć szaleć , mysle ze po remoncie jak w koncu bede miała miejsce w szafie dla franka :) no i kołyska bo była okazja. Ale tak jak pisze infinity jak cos używanego to trzeba polować :)

Ciężki dzien za mną , rano pojechałam na połowkowe i 100 km za kołkiem mnie umęczyło :/ mama ze mną pojechała bo M nie mógł , niestety ona po operacji tarczycy i nie mogła prowadzić samochodu, ale w razie czego jechała ze mną. Weszła tez na badania, wiec mogła dobie wnuczka obejrzeć :) niestety to nie była Franka godzina, ok 10:00 to my na drugi boczek sie przekładamy i dalej śpimy zatem on tak uczynił i odwrócony był dupcią i plecakami , niehcial wspolracowac zatem twarzyczki dr nie mógł sprawdzic, mimo iz nim wstrząsał tzn moim brzuchem . Wszystkie przepływy w jak najlepszym porządku , serduszko 148 , wsystko na miejscu :) wazy juz 520g a 3 tyg temu miał 293 no i jest juz 1 tydzien do przodu a na ostatniej wizycie był lekko do tylu.
Musze odszyfrowac te skróty z
USG to czegoś wiecej i swoim dziecku sie dowiem :)

Madzia piękne buciki, piękny napis:) ty nie masz łóŻeczka gotowego to dziwisz Sie ze Marcelinka nie chce jeszcze wyjść? No proszę
Cie , postaw sie na jej miejscu:)

A nasza lista ciężarówek pięknie sie zapełnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
magda7891, dziękuję za dopisanie mnie do kalendarza, na razie jestem ostatnia w kolejce,ale mam nadzieje że wkrótce dołączą pozostałe ciężarówki z wątku po in vitro :-)A i dobrze wiedzieć że dowcipne też może być, muszę się przygotować dzień wcześniej :)

Olusia7982, A na samolocie to jakie...? Dużo zdrówka i trzymam kciuki za wizytę u gina jutro !

Madzia 76, śliczne literki, z pianki?

genna, cieszę się że z Frankiem wszystko w porządku i zazdroszczę już bycia na półmetku ! :-)

montana8, ślicznę imię wybraliście dla córki. Jeśli będzie dziewczynka to też się zastanawiamy nad nim.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry