Ejjjjj no ilezwy dzisiaj naskrobalyscie !!!!!!! Kotuska spokojnie przyjdzie taki moment ze zaczniesz kupować, ja miałam to sam , pierwsze body kupiłam po prenatalnych bo tak głupio mi było ze jeszcze nic dla obcego nie mam , potem to jak w Tesco była akcja -30% i to na tyle, wiec za duzo nie mam ale powoli trzeba zacząć szaleć , mysle ze po remoncie jak w koncu bede miała miejsce w szafie dla franka

no i kołyska bo była okazja. Ale tak jak pisze infinity jak cos używanego to trzeba polować
Ciężki dzien za mną , rano pojechałam na połowkowe i 100 km za kołkiem mnie umęczyło :/ mama ze mną pojechała bo M nie mógł , niestety ona po operacji tarczycy i nie mogła prowadzić samochodu, ale w razie czego jechała ze mną. Weszła tez na badania, wiec mogła dobie wnuczka obejrzeć

niestety to nie była Franka godzina, ok 10:00 to my na drugi boczek sie przekładamy i dalej śpimy zatem on tak uczynił i odwrócony był dupcią i plecakami , niehcial wspolracowac zatem twarzyczki dr nie mógł sprawdzic, mimo iz nim wstrząsał tzn moim brzuchem . Wszystkie przepływy w jak najlepszym porządku , serduszko 148 , wsystko na miejscu

wazy juz 520g a 3 tyg temu miał 293 no i jest juz 1 tydzien do przodu a na ostatniej wizycie był lekko do tylu.
Musze odszyfrowac te skróty z
USG to czegoś wiecej i swoim dziecku sie dowiem
Madzia piękne buciki, piękny napis

ty nie masz łóŻeczka gotowego to dziwisz Sie ze Marcelinka nie chce jeszcze wyjść? No proszę
Cie , postaw sie na jej miejscu
A nasza lista ciężarówek pięknie sie zapełnia