• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

kurcze foote to nie dobrze, musisz czekać ten tydzien? jesteś już na takim etapie ciąży ze można spokojnie ją rozwiazywać w razie czego a jak maluch owinał sie pępowiną to moze być problem, moze nie warto czekać?

reklama
Foote, oby to był tylko fałszywy alarm, a nie mozesz tego USG zrobic wczesniej? dziwne ze nie zrobili tobie dzis skoro lekarz ma takie podejrzenia.. to od razu powinno byc wykonane badanie!

Esiek, normalnie przez Ciebie cały wieczór oglądam śliczności na tej stronie, co wystawiłaś przedłużkę do body, niektóre są na prawdę boskie.

Foote, mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarm. Mój mały dzisiaj też miał okresy nie ruszania się, a po godzinie szalał. Już strasznie bym chciała, żeby był z nami bo czasami odchodzę od zmysłów, szczególnie jak mam za dużo czasu na myślenie, a tego mam ostatnio pod dostatkiem. I niestety ciągle jakieś nowe czarne scenariusze się w mojej głowie pojawiają...matka wariatka...

Foote - nie przerażaj mnie! Podjrzenie owinięcia pępowiną i oni cię nie zostawili w szpitalu? A ty się zgodziłaś wrócić do domu !!! No nie wiem, jak leżałam na patologi ciaży to w mniej ryzykownych sytuacjach robili babkom KTG 3x dziennie a ty masz mieć za tydzień ???

Bzibziok
- no boskie ale ceny powalające. Moim zdaniem wiele rzeczy nie warte takich cen, typu kocyki za 190zł !!! No ale oni reklamują ten portal w Dzień Dobry TVN więc muszą na to zarobić. Ja te przedłużki znalazłam na allegro i tam kupiłam.

Hehe, no mi się osobiście akurat nie podobają te szydełkowe rzeczy ale wiem że jest ich masa tam i fakt niektóre są słodkie. . Ale na zdjęciach i sesjach wyglądają super, mam nadzieje że fotografowie mają takie gadżety do sesji noworodkowych i nie trzeba będzie tego kupować :)

reklama
Ja właśnie patrzę pod kątem sesji, bo wśród rodziny i znajomych, to ja się bawię aparatem i zamierzam sama synka obfotografować :)

Esiek, a te przedłużki kupiłaś z dwoma czy z trzema zatrzaskami?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry