• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
W temacie minky też może się wypowiem :-) co prawda mam tylko jedną rzecz bo pościel kupiłam jednak z bardziej naturalnych materiałów, ale z tego co mam czyli kocyka jestem bardzo zadowolona - kupowałam na Allegro od użytkownika Makszka - któraś z dziewczyn już też o nim pisała i również była zadowolona. Ja polecam w 100% : Przedmioty użytkownika MakaszkaHandMade - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Esiek - super sprawa te przedłużacze :tak: chyba kupię bo niektóre rzeczy to na pewno założę małej kilka razy i wyrośnie a byłoby szkoda nie ponosić dłużej :-)

Ewelina -wyniki nienajgorsze, pewnie jak piszą dziewczyny będzie zlecona powtórka, ew dieta. Co do wyników moczu też nie martw się na zapas - mi dwa razy darzyły się stany zapalne w wynikach i oba wyleczyłam bez żadnych specjalistycznych leków, tylko Żurawit. Poza tym mocz warto też powtórzyć bo łatwo źle pobrać próbkę, czasami też może być źle przechowana, za późno dostarczona etc. Generalnie nic strasznego i w ciąży zdarza się często :tak:

Elleni - ale cudo, jak patrze na takie zdjęcia to mam ochotę wyjąć już małą z brzucha :-) ale później myślę sobie głupia matka, jeszcze posłucha :-D

A ja skończyłam na reszcie prasować, hura! :-D W końcu mogę zabrać się za układanie i porządki. Czas już chyba też zamówić łóżeczko i wózek, ech jak ten czas zleciał - tak mi się dłużyło a teraz ogarnia mnie chyba przedporodowy stres :sorry:

W poniedziałek byłam na warsztatach dla przyszłych mam - taka trochę szkoła rodzenia w pigułce i powiem Wam że nie żałuję że nie poszłam do szkoły rodzenia bo wrażenia z większości 'wykładów' i ćwiczeń miałam takie jak Esiek o tym masażu ;-) Albo były 'oczywiste-ocztwistości' albo propaganda a że jestem z tych co zawsze wszytko sprawdzą i mają swoje wyrobione zdanie, szału dostawałam :-p Jedyne z czego byłam naprawdę zadowolona to skrócony kurs pierwszej pomocy z ćwiczeniami praktycznymi :tak: Ale przynajmniej trochę gadżetów dostałam dla małej ;-)

montana z tego wszystkiego tzn z choroby zostal mi tylko kaszel ktory mnie meczy najbardziej rano i wieczorem a jak sie odrywa to juz chyba z gorki nie?... :tak: bedzie dobrze !!

eleni... niezle maniaki z nas... :tak: hi hi

Olusia to jak juz sie odrywa to uffff kończy sie choróbsko ;-)
Infinity a jaki wózek masz upatrzony?
Ja niby juz mam upatrzony, ale jeszcze troszkę czasu mam wiec moze cos innego mi jeszcze wpadnie w oko :-). A mieszkam na 3p bez windy wiec napewno musi być lekki, tym bardziej ze u nas w bloku nie ma wózkowni.

Montana taki jak poniżej tylko zmieniamy stelaż/felgi na całe czarne. Do tego fotelik Maxi Cosi.
Niestety zdecydowała atrakcyjna cena (1350 za wózek 2w1), Gdybym miała trochę większy budżet byłby Graco Evo XT.
Play_min.jpg

Załączniki

• Play_min.jpg
    Play_min.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 71
Infinity bardzo ładny. Zauważylam ze teraz chyba moda na wózki w takim kształcie, bardzo duzo ich widzę. Mi sie podoba Pajero Adamex ale nie widzialam go na zywo tylko na necie. I jeszcze baby design lupo comfort <-- ten widzialam i mi sie podoba

montana tez tak mysle to juz jest koncowka chorobska... !! :tak:a ja mieszkam na 2 pietrze i wozek podwojny bede musiala dzwigac, a nie ma u mnie windy... looooo matko jak sobie poradze a u mnie tez nie ma wozkowni... gdybym mieszka u mamy to mam klatke do ktorej sie wchodzi i sa dopiero mieszkania wiec moglabym ewentualnie na zewnatrz zostawic wozek... u mamy mam 4 windy wiec super sprawa !! no chyba ze u mamy bede mieszkac troszke.. :tak: no ale to nie rozwiazuje sprawy.. bo w koncu wroce do domu i znow bede bez windy i dzwiganie na 2 pietro..

_Infinity_ super wozek.... :tak:

Montana to fakt że ten kształt jest teraz bardzo popularny, szczególnie wśród polskich producentów :tak: Mi też się podoba bo jakiś taki bardziej opływowy jest ;-). A w wyborze zdecydowała też tapicerka tzn.rodzaj materiału - nie chciałam akurat tego typowo wózkowego (ortalionu czy co tam jest), no i połączenie kolorów też mi odpowiada + możliwość zmiany konfiguracji kolorów. Ale najważniejsze to ja będzie się użytkował ...
Baby design lupo comfort oglądałam, wygląda całkiem ciekawie :tak: tego drugiego nie kojarzę albo nie zwrócił mojej uwagi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry