elleni
Fanka BB :)
Ja mam fbi jestem chyba juz uzalezniona od niego
![]()
hahaha to tak jak ja ;
non stop odpalone Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam fbi jestem chyba juz uzalezniona od niego
![]()
non stop odpalone
chyba kupię bo niektóre rzeczy to na pewno założę małej kilka razy i wyrośnie a byłoby szkoda nie ponosić dłużej :-)

W końcu mogę zabrać się za układanie i porządki. Czas już chyba też zamówić łóżeczko i wózek, ech jak ten czas zleciał - tak mi się dłużyło a teraz ogarnia mnie chyba przedporodowy stres 
Jedyne z czego byłam naprawdę zadowolona to skrócony kurs pierwszej pomocy z ćwiczeniami praktycznymi
Ale przynajmniej trochę gadżetów dostałam dla małej ;-)
bedzie dobrze !!
hi hi
a ja mieszkam na 2 pietrze i wozek podwojny bede musiala dzwigac, a nie ma u mnie windy... looooo matko jak sobie poradze a u mnie tez nie ma wozkowni... gdybym mieszka u mamy to mam klatke do ktorej sie wchodzi i sa dopiero mieszkania wiec moglabym ewentualnie na zewnatrz zostawic wozek... u mamy mam 4 windy wiec super sprawa !! no chyba ze u mamy bede mieszkac troszke..
no ale to nie rozwiazuje sprawy.. bo w koncu wroce do domu i znow bede bez windy i dzwiganie na 2 pietro..
Mi też się podoba bo jakiś taki bardziej opływowy jest ;-). A w wyborze zdecydowała też tapicerka tzn.rodzaj materiału - nie chciałam akurat tego typowo wózkowego (ortalionu czy co tam jest), no i połączenie kolorów też mi odpowiada + możliwość zmiany konfiguracji kolorów. Ale najważniejsze to ja będzie się użytkował ...
tego drugiego nie kojarzę albo nie zwrócił mojej uwagi ;-)