• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

elleni dzieki za odpowiedz... tez tak wlasnie ostatnio czytalam ze teraz robi sie glukoza 75g od razu... :tak:ale nie bylam pewna czy faktycznie... he he faktycznie zle przeczytalam... chyba musze sobie sprawic okularki :D he he ;-)

Dziewczyny a wy macie fb?

kotuska ciekawe ten link... :tak: na pewno przydatny na wiosne...

Esiek a moge jeszcze raz prosic o linka do twoich przedluzaczy... :tak:

reklama
Hej dziewczyny

Widzę, że temat minky trwa... ja też obkupiłam Gośkę w minky zarówno pościel do kołyski jak i ochraniacz, rożek i kołderkę.Kupowałam na allegro od Sprzedającego Irekwa - na prawdę bardzo ładnie wykonane. Już nie pamiętam ale ochraniacz kosztował mnie chyba 80zł, z jednej strony minky, z drugiej bawełna.
Na tych wszystkich www bolgerów i designerskich można grubo przepłacić bo widziałam i ochraniacze po 200 czy 300zł ;/

A ja od rana latalam za szlafrokiem bo mam takie dość gruby a pomyślałam że przydałby się taki cieńszy, jakaś taka podomka... Ale nic nie znalazłam ciekawego ;/

Elleni - ale masz słodkość w domku :)

ewelina.br
- pewnie będziesz musiała powtórzyć badanie bo przekroczenie nie jest duże.
Ja kupiłam kocyk i podusie na Allegro ale co do jaskosci wypowiem sie w styczniu jak mama mi go przywiezie. Wlasnie szukam pościeli i zakochałam sie w sowach.

reklama
WItajcie w klubie uzależnionych od forum i FB :-p.

Olusia a jak sie w ogole czujesz, dalej jestes przeziebiona??Mam nadzieje ze przechodzi juz :)

Elleni śliczna jest Twoja córunia.
Kurde dziś pogoda na mnie okropnie dziala. Do tego remontu ciąg dalszy, atmosfera w domu napięta i ten balagan szok :wściekła/y:. Moja Zosia zauważylam ze jak jestem zla to mniej sie rusza. Woli chyba przespać mamusi nastroje :sorry:.

Co do cukru myslalam ze norma jest do 120, a tu jednak 110. Niedługo i ja bede miec to badanie. Kurcze 3 razy kłucie brrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry