• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

labo75 no wlasnie !! super jest i bardzo mi sie podoba !!:tak:i jakie fajne kolorki... oo tu jest inny obrazek ale tez fajny !

Minni27 dzieki za odpowiedz... mnie tez sie podoba... i mysle ze juz bedzie moje.. a twoja panna jaka juz duza, rosnie jak na drozdzasz i juz ma 3 miesiace... :tak:czas jednak ucieka szybko... a z kupkami to faktycznie duzo ich robila... a przypominasz sobie cos zjadla? ze malutkiej zaszkodzilo? a moze to nie od ciebie? moze jakis wirus? teraz tyle tego jest ze nie wiadomo do konca .... :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia, nic nowego nie wprowadzilam do jedzenia wiec to nie powinna byc przyczyna. Maleńka znowu sie męczyła w nocy przy robieniu kupki, idę z Nią do lekarza, za dlugo to wszystko trwa:(

i dziś 25 tydzień sie zaczyna , o 15 wizyta u dr . przez ostatnie dwa dni mam tyle stresu i latania po urzedach ze ledwo zyje a dzis az spac niemoglam jak przespalam trzy godziny to wszystko . Masakra jakas

I jeszcze Wam wkleję zarabistą posciel, ktora znalazłam dla dziecka. Jest to kołderka lub podusia nie wymagająca ubierania pościeli, jedna strona milusia, druga bawełniana we wtorki - kolory do wyboru, pierze sie całość. Super sprawa. Chyba sie skuszę na kołderka czerwone miłe od spodu i wzór klawiatury na zewnątrz, po tatusiu informatyka bedzie jak znalazł:)) bardzo mi sie podobało.

Ochraniacz do łóżeczka dla Małego Informatyka - kolorowa klawiatura na szarym minky - Ottaviano - Dominika Młyńczak

to jest ta firma Kasik gdzie kupiłam sukienkę dresową.

agaawa cena tego ochraniacza jest kosmiczna ;)
na allegro znajdziesz taniej taki ochraniacz bo jest teraz szał na łączoną bawełnę z polarem minky ;)
Ja zamówiłam sam materiał i uszyłam Adzie kołderkę, poduszeczkę i ochraniacz ale częściowy :) Mam dostęp do maszyn więc na własne potrzeby szyję to co chcę :tak:
Również jest masa osób szyjących takie rzeczy, wyjdzie ci sporo taniej ;) patrz tylko czy polar minky ma gramaturę w okolicach 400, a nie podróbka :-)
Ja mam pościel właśnie z tego lepszego polaru,a kocyk, ochraniacz i poduszeczkę do wózka z drugiego-gorszego. Różnica w dotyku jest ogromna :-)
A tu Adusiowy błogostan po jedzeniu :-)
10169307_755317294517803_7117943385685993236_n.jpg

Załączniki

• 10169307_755317294517803_7117943385685993236_n.jpg
    10169307_755317294517803_7117943385685993236_n.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 82
Elleni jaka ślicznotka Twoja Adusia, już bym chciała swojego Pietrka na świecie :).

Mnie też dopadło przeziębienie :( woda morska do nosa, tabletki na gardło, olejek olbas na ciuchy i muszę być zdrowa do soboty :)

Ewelinka gratuluje 25 tc.. a na wizycie spokoknie bedzie dobrze..

Minni to faktycznie nie pokojace jest to..a moze ma nietolerancje pokarmowa? Hmm albo kolki?

Eleni jaki tam balagan.. a jakie sliczne zdjecie a coreczka sliczna ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry