• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia, znajoma na początku miała jedno łóżeczko ale później jak dzieci zaczęły wędrować to dokupili drugie bo się budziły nawzajem. Jak znajdziesz dobrą ofertę to bralabym od razu dwa ;)

Agaawa, super ;) zakupy poprawiają humor ;)

reklama
Hej dziewczyny, widzę że teraz ja jestem pierwsza w kolejce. Cóż na razie to chyba czop powoli mi odchodzi, zobaczymy jutro na kontroli. Dziś była szybka akcja, bo moi rodzice kupili od znajomych łóżeczko 120x60, ale jak zaczęli je składać to się okazało, że brak części i niestabilne jest, strasznie się zdenerwowali, kazali oddać pieniądze i jechaliśmy dziś po nowe do hurtowni, i teraz mam jedno mniejsze tam gdzie śpimy,, a w pokoju Jerzego większe z opcją tapczanu. Moja mama powiedziała na odchodne "no to teraz możesz rodzić". Mój M. ma wywiadówki w czwartek więc prosił małego żeby zaczął się wtedy rodzić :-D

Foto w takim razie Jerzy smialo moze wychodzić ma juz gdzie spac :)

Agawa rzeczywiście szaleństwo , ale jak wtedy kobieta w ciazy czuje sie lepiej ;) musisz nam koniecznie zdjęcie wkleić :)
ja wczoraj tez kupiłam sukienkę :) znalazłam tez po taniosci takie pasy jak sa przy spodniach ciążowych za 6zl za sztukę i zamierzam przerobić moje stare spodnie, właściwie nowe bo ubrałam raz bo to biodrowki i spadały oblegali w koncie, zatem teraz jenprzeroboe na ciążowe i na zimę jak znalazł :)
Oglądałam tez trampki conversy skórzane bo z materiału teraz na jesien to tak średnio sCzegolnie ze che białe ;) śle tonpoczekam aż M z delegacji wróci , niech żonie kupi ;) zamówiłam tez z delegacji podróbki LV , zobaczymy co M przywiezie :) a Franek zarzyczył sobie "chińską" zabawkę :) on cos czuje za tatuś wyjechał bo nie daje znaku , pewnie tęskni za starym :P

Agaawa no to zaszalałaś :tak::-) czekamy na zdjęcia albo linki do Twoich zakupów. Ja szukam jakiejś fajnej sukienki imprezowej bo może pójdę na sylwestra, chociaż posiedzieć, na Andrzejki mam, jeszcze powinnam się zmieścić. Chciałabym też kupić jakąś dzianinową, dresową, szarą lub granatową ale nie mogę się zdecydować na fason. Jak się nie zobaczy to trudno wybrać. Szkoda, że nie wiedziałam, że idziesz na pielgrzymkę po sklepach bo ja cały dzień siedziałam w necie w poszukiwaniu kurtki ciążowej/płaszcza na zimę. Na happymum są dosyć drogie i nie wiadomo jak w rzeczywistości wyglądają i jaki rozmiar kupić. Oglądałaś może u nich płaszcze/kurtki? Miałam upatrzony płaszczyk puchowy pikowany w bonprixie, taki z zamkami po bokach, wówczas można go też nosić po ciąży ale zostały same bardzo małe i baaaaaardzo duuuuuuże rozmiary i już nie będą mieli dostawy więc zdecydowałam się na ten:
plaszcz-pikowany-ciazowy.jpg

Załączniki

• plaszcz-pikowany-ciazowy.jpg
    plaszcz-pikowany-ciazowy.jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 131
Hehe.... Wklejam Wam moje sukienki. Oczywiscie wzięłam rozmiar większy, szczególnie tej w pepitke, jest w kształcie literki A, wiec fajnie brzuszek maskuje.

Kasik, na płaszcze ńie patrzyłam ale w tym sklepie happymum nie było chyba kurtek nie zauważyłam. A sukienki mieli brzydkie.

I jeszcze Wam wkleję zarabistą posciel, ktora znalazłam dla dziecka. Jest to kołderka lub podusia nie wymagająca ubierania pościeli, jedna strona milusia, druga bawełniana we wtorki - kolory do wyboru, pierze sie całość. Super sprawa. Chyba sie skuszę na kołderka czerwone miłe od spodu i wzór klawiatury na zewnątrz, po tatusiu informatyka bedzie jak znalazł:)) bardzo mi sie podobało.

Ochraniacz do łóżeczka dla Małego Informatyka - kolorowa klawiatura na szarym minky - Ottaviano - Dominika Młyńczak

to jest ta firma Kasik gdzie kupiłam sukienkę dresową.

reklama
Agaawa, super sukienki. Podobają mi sie :-)

Kasik36, a bonprix tez ma ciuchy ciążowe ? Happymum to Polska firma?
U mnie pozostaje jedynie h&m,
Mothercare ale tam drogo i beznadziejne ciuchy oraz masa małych butików ale ceny powalają :(

Wróciłam z tutejszej przychodni bo stwierdziłam ze nie wiem czy bedZie mi sie chciało jutro jechać do miasta, mam gardło czerwone ale nic nie brać oprócz paracetamolu co 8 godz przez 3 dni. Domowe sposoby pozostają jedynie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry