• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny rozumiem troszkę Łucje dlatego nie chciałam zapładniać zbyt wielu komórek ale moja natura zrobiła mi psikusa i o każdego zarodka musiałam walczyć. Z dwóch procedur miałam tylko 2 zarodki. Teraz mam jeszcze jednego i też na pewno po niego wrócę.
Łucja po jednego na pewno bym wróciła na Twoim miejscu. Nie wiesz nawet czy się uda, ale jak najbardziej porozmawiaj jeszcze ze swoim ginem.

Genna znalazłam u siebie na forum moje osiedle oferty sprzedaży używanych ubranek. Na pewno skorzystam. Mogę iść obejrzeć ciuszki i wybrać to co będę chciała, i najważniejsze że nie muszę daleko iść by obejrzeć :-) a Twój zakup piękny :-D

reklama
Bziumelko dobrze ze piszesz ze jest taka glukoza, nawet nie wiedzialam. To na pewno taką zakupię :)
Co do mrozaków tez niestety nie mam, ale na pewno bede chciala zkorzystać z 3 podejscia.
Łucja to bedzie Twoja decyzja, ale ja bym wrócila, podchodząc do ivf liczylas sie z tym ze mozesz mieć mrozaczki, ewentualnie moglaś zglosić lekarzowi że nie chcesz ich miec.Ja podpisywalam taki dokument czy chce miec mrozone zarodki czy tez nie, A poród hmmm to że pierwszy był bardzo nie przyjemny nie oznacza ze drugi tez taki bedzie. Z tym łożyskiem to przecież nie jest regula ze za 2 razem tez bedzie obumierac,

Ewelina, następnym razem nie patrz na kolejki, tylko idź bezpośrednio do rejestracji i zapytaj, czy kobiety w ciąży w chodzą jako pierwsze. NAPEWNO powiedzą, że tak i zamkną usta wszystkim niezadowolonym. Ja tak zrobiłam i teraz za każdym razem wchodzę bez kolejki.

Genna tygrysek jest mega :-)

Esiek fajny piesio:tak:

ewelina tak jest wszedzie.. a nie pisze tam ze kobiety w ciazy poza kolejnoscia? ale widac ze ludzie maja w dupie, nie przepuszcza bo sami stoja dlugo... skad ja to znam !:tak:

Agawa ja bym tak samo postapila.. ostatnio jestem wyczulona na to i od razu by baba wiedziala co o tym mysle i o jej zachowaniu !;-) masakra z takimi ludzmi !

Madzia super ze u was wszystko dobrze...jeszcze chwilke i do domku ;-)

Esiek zdjęcie boskie :-)

Dziewczyny a jak jest z tą krzywą cukrzycową? Bo u mnie w miasteczku pobierają krew tylko do godz 9:30 bo przyjeżdża transport i zabiera do labo do innego miasta. To ja się nie wyrobię, żeby zrobić to u siebie? A jak pojadę do innego labo 30 km to muszę być na czczo i czekać 3 godziny na kolejne pobranie? Jeszcze mam trochę czasu do tego ale chciałabym to ogarnąć logistycznie. Można w aptece bez rezepty kupić sobie tą 'smaczniejszą" glukozę?

Ja jak bylam w ciąży to zawsze pchalam się na pierwsza i nie interesowalo mnie co ktoś pomyśli :) teraz jak z Hanka idziemy na zakupy to do kasy tez podchodze bez kolejki i wszyscy tylko oczy ze zdziwienia otwierają ale nikt jeszcze się nie odezwal :) a sprobowal by .... :) ja się nie przejmuje jeżeli cos mi się należy w przypadku bycia w ciąży to z tego korxystam i tyle.

reklama
A ja ogladalam ostatnio takie lozeczka.... warto kupic takie cos czy lepiej nie?

Załączniki

• 20141003_172449.jpg
    20141003_172449.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 70

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry