• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej, a ja donoszę, że smyk.com obchodzi 3 urodziny i mają sporo rzeczy w promocyjnych cenach. Można na stronie zamówić i odebrać w dowolnym salonie empik. Ale oprócz rzeczy dla szkrabów jest też dział mama i mają w bardzo dobrych cenach markowe perfumy. W końcu mamom też się coś należy ;-)

reklama
Apropo zarodków to ja mam 5 blastocyst. Troche duzo, ale wiadomo na wcześniejszym etapie chciało sie ich jak najwiecej. Najchętniej wróciłabym po wszystkie, ale to zalezy jak duzo ich bedzie sie przyjmowało. Chciałabym 2 dzieci ale ewentualnie 3 byłyby ok. W sumie moj pierwszy świeży transfer sie udał od razu ale to była niby najlepsza blastocysta przez nich wybrana, wiec nie wiadomo jak z reszta bedzie bo moga byc troche słabsze. Nie wiem czy w uk mozna oddac do adopcji, bo na dokumentach od mrożenia było tylko oddanie do badan. No ale bede o tym potem myślec. Zniszczyć sobie nie wyobrazam.

Kasikjak dostaniesz skierowanie na krzywą to pewnie powie Ci gdzie można zrobić, a jak nie to po dzwon po labach i sie dowiesz gdzie trzeba zrobić. A co do glukozy to mój eMek powiedział że potrzebuje ta glukoze 75g ale tak najlepsza bo zonie jest nie dobrze i kupił. Ja nawet nie wiedziałam że to lepsza, poprostu dałam a jak ona zrobiła to moja była taka żółta a wszystkie dziewczyny miałay białą i sie krzywiły jak piły a moja była dobra i wcale nie słodka tylko taka jakby już z cytryną :-)

Olusia a ty bedziesz kupować 2 łózeczka? Czy narazie w 1 bliźniaki będą sobie polegiwac :tak:? Mi też sie spodobało to łózeczko najpierw w smyku, a potem jak patrzylam na olx to znalazlam fajną ofertę tego łózeczka z materacem kokosowo-gryczanym i przewijak z tej samej firmy tzn tez z taką żyrafką za 150 zł i oczywiście kupilam tym bardziej ze to babeczka z miasteczka obok wystawila, dorzucila mi ochraniacz, a lózeczko jak nowe, uzywane tylko 6 miesiecy :-), to był mój pierwszy zakup dzidziusiowy, jakoś w 16 tc, potem mialam wyrzuty, teraz zas sie mega ciesze ;-)

montana8 no to mialas fajna cene za tyle rzeczy... a lozeczko faktycznie super... wlasnie nie wiem czy jedno kupic czy dwa i miec na jakis czas... i nawet jak maluchy podrosna beda miala lozeczko na jakis czas... sama nie wiem... ech...:confused:

Cześć dziewczynki!

ja dzisiaj zaszalalam całkowicie i na 100% odebralam Kasikowi pozycje zakupoholiczki:)) zaczelam wczoraj - w planach miałam zakup eleganckiej sukienki na gala dinner do pracy w przyszłym tygodniu. A ze w największej galerii nic nie było, to kupiłam kozaczki, tygryska dla dzidziusia takiego samego jak ma Genna i dwie bluzki luźne do spodni. A dzisiaj s drugiej galerii kupiłam: sukienkę z tych bawełnianych serii z kieszeniami do biura, tuniko- sukienkę z HMu, jeansy w HappyMum - drogie, ale wyjątkowo korzystnie w nich wyglądałem, nawet lepiej niż bez brzucha:)) i sukienkę na galę tylko za 139 zł w pipetkę biało-czarną w kształcie litery A, klasyczną, do tego srebrne branzolety, ufarbuje włosy na żywy czerwony i włożę czerwone szpilki i hehe... Jestem sexi mama:)) ale sie ciesze, będę miała sie w co ubrać, jutro mnie fryzjer czeka. No takie zwolnienie to ja kocham:))

sorki, ze o sobie, ale jestem podekscytowana i chciałam sie podzielić dobrą energią:))

Hihi Agawa to żes zaszalała, az zazdroszczę, bo ja jakoś nic na siebie nie widzę :baffled:, mam 3 tuniki które męcze i geterki które kocham, ale też bym sie w końcu ubrala jak SEXY MAMA hihi.

Olusia to faktycznie ciezki wybór czy kupić 2, hmmm jak masz miejsce to sie nie zastanawiaj nawet, ja jak bym miala blizniaki to bym nie zmiescila niestety 2 łózeczek. Popatrz moze tez na aukcje, bo naprawde mozna wyhaczyc dobra okazje lozeczka ;-)

reklama
montana a to lozeczko sie dopasowywuje tzn daje wyzej lub nizej? bo kurcze nie zwrocilam uwagi w sklepie... a odnonie ilosci to chyba i tak bede musiala kupic potem dla drugiego dziecka lozeczko.. to nie lepiej od razu?:tak:

Agawa ale zaszalala..;-) ja kupilam ostanio sukienke na wesele ale to szlam w kwietniu...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry