• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

likka tak bonprix ma ciuchy ciazowe, happymum to chyba polska firma ale dosyc droga, wysylaja z Olsztyna ale maja kilka sklepow stacjonarnych np w Klifie w Gdyni.

Agaawa niestety na telefonie nie widze ale jutro sobie popatrze na kompie, dziekuje :)

reklama
Dziewczyny a ja po szkole rodzenia, dzis tematem byl masaz Shantala.... Boshe wiekszych bzdur dawno nie widzialam. Jakby ktoras z was miala to w programie to polecam olac te zajecia ;)

Masaz malego dziecka niby by zwiekszyc z nim bliskosc.... pokazuja jakie ruchy itd. Totalny bezsens, moim zdaniem jak tulisz swoje dziecko, mowisz do niego, przytulasz go i nosisz to w pelni zaspokaja potrzeby emocjonalne malucha. A zeby osobno go masowac to bzdura totalna tym bardziej ze to wiadomo samo glaskanie... oczywiscie pani ekspert od tego polecila cd ze specjalna muzyka do tego (jedyne 360 zl)... M. Tak sie nudzil ze w trakcie zajec sciagnal to cale CD z internetu oczywiscie za free....

Esiek, też mamy mieć jakiś masaż ale z tego co położna mówiła to ma być masaż relaksacyjny i antykolkowy więc mam nadzieję że to coś innego niż u Ciebie.

Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to na Polsat Cafe o 21:00 jest ten program porody.

A ja ogladalam ostatnio takie lozeczka.... warto kupic takie cos czy lepiej nie?

Olusia mam bardzo podobne łóżeczko tylko z motywem misia z gwiazdkami :) Jestem zadowolona ze swojego wyboru.Kupiłam też kołyskę, która używałam do spania w nocy tylko przez pierwszy miesiąc. Nie wiem może to dziwne, ale nie mogłam spać, co chwila wstawałam i sprawdzałam czy z Wiki wszystko ok.Wstawilam później łóżeczko do sypialni ( kołyska służy teraz na drzemki w ciągu dnia ), które stoi obok mojego łóżka i widzę i słyszę moją Niunię :)
Wiki za parę dni skończy 3 miesiące, jak ten czas zasuwa ;) przekroczyła już 6kg będąc tylko na mleczku z mojej piersi :) ostatnio tylko miałyśmy problem z kupkami :( były brzydkiego koloru i robiła nawet do 15 na dobę :( oprócz tego nic jej nie dolegało, bałam się że coś może zjadłam i jej zaszkodziło. Byłyśmy u lekarza i okazało się że to początek jakiejś infekcji. Dostała kropelki i smekte, którą tak bardzo nie lubi pić, więcej wypluwa niż połyka. Aż mnie w środku ściskało jak patrzyłam na Nią jak się bidulka męczy. Pomału się wszystko normuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry