• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infinity czekaj, czekaj niech Lenka jeszcze posiedzi w brzuszku :D później będziesz opatulać pościelką :-p

Olusia u mnie komputer od rana do wieczora włączony:-p wstaję to włączam, idę spać to wyłączam :-p siedząc w domu to jest zawsze jakieś oderwanie;-)
Napisałyście o tym fb i tak sobie pomyślałam czy któraś chciałaby poznać się tak bliżej:-) chodzi np. o założenie oddzielnej,zamkniętej grupy dla BB invitrowych ciężarówek i mam :-) jak myślicie?

reklama
elleni hehe tak jak bym widziala siebie... rano wlaczam kompa, wieczorem wylaczam.. miedzy czasie jakies zakupki, obiad, lezenie i ogladamie tv itp...czy pogadanie z kumpela na gg czy fb albo i smski...

odnosnie grupy na fb jestem zaaaa !! :tak: ja mam chyba 3-4 osoby na fb z forum;-)

Ostatnia edycja:
No witam wszystkich :)mam tylko jedno dziecko ale wymaga tyle uwagi ze nie mam kiedy zjesc sniadania rano a co dopiero udzielac sie na forum ;) ale mam nadzieje ze w krotce to sie zmieni...

Co tam u Was dziewczyny??

A to moj przystojniak :)

Załączniki

• 1413988937882.jpg
    1413988937882.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 75
Niepokorna - synek absorbyjacy mowisz? ;) Przeciez na to czekamy.

Dziewczyny jak zalozycie grupe na fB dajcie znac - ja tez on-line 24h :)

Mamusie - czy wy w ostatnich tygodniach tez bylyscie ciagle glodne? I tyle jadlyscie? Ja juz nie wierze wlasnym oczom ile jem, w tydz przytylam 1.5 kg... Do tego dzis Goska tak mi daje popalic ze juz ani stac, ani siedziec ani lezec... Oj powli zaczynam marzyc o koncu ciazy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry