• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a bedziecie siebie zapraszac do znajomych czy tylko do grupy...?:-)

fajnie by było mieć w znajomych choć będąc w jednej grupie będziemy (chyba?) widziały zdjęcia nawet jak mamy poblokowane profile. Musicie sprawdzić :-)Jak nie widać to nic innego nie zostaje jak siebie pozapraszać :)

Trzeba też jakąś listę na górze naszej grupy zrobić z imionami ,nazwiskami i odpowiednio nikami z forum bo zanim ja sie nauczę kto jest kto to trochę minie :-p Jak myślicie? przyda się taki post w którym wszystkie przedstawimy się?

Medalikara dziękuję :-)
Nie nie szczepiłam jej i nie będę.

Dziewczyny przepraszam,już dodaję was :-)wczoraj padłam jak dziecko:rofl2:

Olusia wymyślałam na poczekaniu nazwę :-p zmienimy jak już większość się pozapisuje :-)

Ewelina.br- Sporo z was ma niki na forum, które można skojarzyć z imieniem i nazwiskiem- to dobrze ;)

Esiek bo grupa jest zamknięta ale nie tajna. Jak jest zamknięta to można w wyszukiwarce na górze fb wyszukać wpisując nazwę i widać kto do niej należy itp. Nie widać postów jedynie. Możemy zrobić tajną, wtedy nikt nie wyszuka sam, a jedynie osoby które link będą miały

Olusia jeszcze nie widzę cie na liście oczekujących ;)

reklama
Wow widzę że tutaj szał fb :) Tez chetnie bym dołaczyła tylko że ja swojego jako tako nie mam ale jak potrzebuje to korzystam z fb meza i teraz nie wiem czy nie bedzie głupio jak dołącze z fb meza?? A chciałabym uczestniczyć i tez Was poznać....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry