Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze że idziesz dzisiaj do swojego bo te pomiary tylko w określonym czasie można wykonać (NT jest super). Na tym etapie wg. mnie lekarz musi mieć trochę umiejętności i chęci żeby wszytko pomierzyć i zrobić to dokładnie - u mnie lekarka kilka razy zmieniała sposób wykonania usg i starała się trochę ruszyć malucha czy złapać obraz z innej strony i wszystko uchwycić. Czasami tak jest że czegoś nie da się zobaczyć czy zmierzyć - ja miałam tak na połówkowym. Mam nadzieję że Twój lekarz wszytko wieczorem oceni i będziesz spokojniejsza
No i kciuki za wyniki z krwi 

Niestety wszyscy lekarze namawiają na to badanie i w sumie nie ma w tym nic złego o ile udzielali by jednocześnie wyczerpujących informacji na jego temat czego w większości przypadków nie robią, ale to już temat na inną rozmowę i wkraczający w moje osobiste przemyślenia więc może forum nie jest dobrym miejscem ;-) ...
A powody do zmartwień sobie później znajdziesz inne, zobaczysz, już taki nas los