• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna, super że wyniki dobre pi takich przejściach ;)

Kasik, oby wkońcu odpuściło to paskudztwo.

Oj też nie wiem jak wy z tymi klaczkami radę dajecie ... szacun ;) u mnie ani razu cofki nie było i jestem z tego bardzo szczęśliwa ;)

reklama
Genna, gratuluję wyniku :) Całe szczęście dałaś radę:) A co potem było, to już mały szczegół :-D

oj dziewczyny współczuję kłaczków. Ja jeszcze nie miałam, tylko mdłości przez krótki czas i już miałam dosyć, a co dopiero częste wizyty w wc.

Oktavi, to już nie taka malutka :tak:

Genna ja na sama mysl o glukozie dostaje gesiej skorki.. mam nadzieje ze dam rade.... super ze masz wyniki dobre.. moja kolezanka mowila ze byla na glukozie i robili jej na czczo i po 2h... wiec jak to jest teraz?:tak:

Agawaa kochana na pewno z maleństwem jest wszystko dobrze. :tak:

ewelina.br uuu klaczek. wspolczuje....

Co do tp to ja sie trzymam caly czas wersji z OM..i tak mam suwaczek ustawiony...:-) odpukac nie mialam dawno klaczka, chociaz mdlosci mam raz mocniej a raz praktycznie w ogole...

Olusia bo to był test standardowy - po 75g glukozy w standardzie pobiera się krew 3 razy na czczo , po 1 h i po 2 h natomiast większość ginekologów interesuje tylko glukoza na czczo i po 2 h bo to ma największe znaczenie bo ciąży to jest najważniejsze jednak do pełnej diagnozy cukrzycy powinno się zrobić także po 1h .

reklama
Podczytuje was ale jakos nie mam weny pisać. Cały czas myśle o małym, czy mu te antybiotyki nie zaszkodzą. Codziennie tracę pol dnia na dojazdy do szpitala i siedzenie tam z kroplówka :-(

Jutro jade do mojego polskiego gina na konsulatacje w tej sprawie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry