Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie jem parówek z zasady (tak jak mielonek czy pasztetów kupnych). A jak mi w szpitalu dali raz na kolację to odbijało mi się pół nocy!!!
ale -ile ludziów tyle gustów i smaków. Ja bym dla odmiany mogła jeść wszelkie krewetki, małże ślimaki -a wiem że niektórzy do ust nie wezmą. Więc na zdrowie dla Twojego Piotrka
jedzcie co Wam smakuje.
a jeszcze tydzień temu było świetnie ... wczoraj tak źle się czułam że z duszą na ramieniu jechałam na ktg bo byłam pewna że coś się dzieje ... Mała kopała cały dzień, bez przerwy, było mi niedobrze i cały brzuch się spinal ... Mała na ktg tak się wiercila że odglosy które wydawało aż przywołały lekarke która była kilka sal dalej
sama myślała że zaczął się poród ...
, w 1 trym jak mnie muliło to często kupowalam i moja córcia je tolerowala, tylko mąż w ciązy pozwala mi tylko te z szynki jak juz cos
.
, a moze rozszerzają sie, do tego bol krzyza, albo kośc ogonowa, sama nie wiem dokladnie ale tak czy siak mi dokucza. Pierwsze bóle krzyza mialam jakoś 8-12 tc, potem sie uspokoiło, a teraz znowu. Nigdy wczesniej nie mialam takich prooblemów. Moze dlatego że piłęczka juz dosyc duza i praktycznie wsio mi idzie w brzuch, a ciało musi dźwigać taki cięzarek słodki