• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda to sie wydaje wagowo że mała różnica, moja miała z kolei 1kg w 30tc więc to są 2 tygodnie opóźnienia a u Ciebie jest 'książkowo' ;-) Inna kwestia że na tym etapie niektóre dzieci są mocno do przodu -nawet po 3 tygodnie, to pewnie te przypadki > 3500 choć są i egzemplarze co pod koniec zwalniają więc w pełni przewidzieć się i tak nie da ...

reklama
Ewelina dobre pytanie, też jestem ciekawa czy rozmiar stanika który teraz nosze odpowiada rozm stanika do karmienia.
Infinity podala strone z allegro gdzie kupowala staniki, kochana powiedz nam czy faktycznie wyglądają tak ładnie jak na zdjeciach? Ostatnio bylam na targu i ta jak patrzylam na staniki do karmienia to poprostu masakra jakas ;/, niedość ze rozmiar niby moj a wielgachne jak spadochrony :-p

Lisska super, gratuluję synka :-) Miałaś jakieś przeczucie, ze będzie chłopak? Zakupy zrobiliście?

Ema no widzisz to miałaś może farta, ze nie wpisali info o ifv w książeczkę.

Uważam, że na prawdę takie rzeczy powinni konsultować z rodzicami bo życie sie różnie układa.

Wczoraj wieczorem leżałam sobie na boku z podkurczonymi nogami i w pewnym momencie poczułam takie delikatne pukanie od środka na dole z boku brzucha. Dziś rano to się powtórzyło tylko w innej części brzucha. Może to nareszcie moje dziecko daje o sobie znać. Byłoby genialnie gdyby to było to :happy:

edit
Syllkaa przeglądałam sobie teraz strony wstecz na forum i widziałam łóżeczko, które znalazłaś. Mi wpadło w oko dokładnie to samo łóżeczko
yes2.gif
Bardzo mi się podoba opcja z żyrafką i kolor dąb sonoma
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Aisa, Sylka ja juz kupilam to łózeczko o którym piszecie, bo tez mi sie bardzo podobalo, tyle ze mam bez szuflady. Mam w kolorze wenge a boki biale z żyrafką i do kompletu przewijaczek z żyrafką. Jest śliczne, nie moge sie doczekac az moj M je zlozy.

a i jeszcze jedno mi się przypomniało... pisałyście o ubrankach i rozmiarach... Janek urodził się 56 cm a zakładam mu póki co 50... bo w szale zakupów kilka mi się kupiło i póki on jest taki, że jeszcze się nie prostuje do końca to muszę przyznać że pasują... nie wiem czy miałam szczęście kupując - bo wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny, ale korzystam póki się da żeby chociaż kilka razy założyć:)

Ona232 dzięki za info, nieukrywam że od wczoraj sie tym stresowalam :sorry2:
Ema ja mam sporo ciuszków 50 i 56, no i właśnie większość tych w rozm.50 jest taka sama jak 56 heh.

reklama
Montana to jak juz będziesz miała złożone łóżeczko, to wrzuć zdjęcie :tak: Ja juz innego łóżeczka nie będę szukała. Będę kupować po nowym roku, mam nadzieję, że jeszcze będzie dostępne.

Ema ja nie brałam pod uwagę zakupu ubranek w rozmiarze 50, chciałam 56, ale w sumie to jest dobry pomysł, żeby chociaż kilka sztuk kupić. Pod koniec maja i tak raczej będzie ciepło, poza tym po co maluch ma sie topić w za dużym ubranku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry