lilka-1986
Fanka BB :)
Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia bo miałam cc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pójdę bo zawsze jakas wiedza sie przyda. Mam specjalna klasę o karmieniu piersią, a zamierzam karmić. Jesli jutro zgodzą sie na cc to moze zadzwonie i anuluje klasę o naturalnym porodzie, czyli oddychanie, epidural itp. Ale w sumie nie wiem jeszcze.Emilia powodzenia na wizycie
Ja na szkołę rodzenia będę sama chodzić, bo mąż w pracy i znająć nasze szczęście to na żadne zajęcia nie zdąży.
Kasik skoro taki jest popyt to niedługo będę musiała się zainteresować tematem. Ale chyba poczekam do połówkowych, bo to już niedługo i wtedy zacznę dzwonić. Tylko sama nie wiem do której szkoły iść.
Dziewczyny które będą miały cc, Wy chodziłyście do szkoły rodzenia? Ja jeszcze nie wiem jak to będzie u mnie i zastanawiam się czy zapisywać się jeśli miałabym mieć cc.
. Ma doświadczenie w opiece nad maluszkami, bo opiekował się 2 dzieci siostry i nie boi się przewijać, kąpać itp. Natomiast narazie dla mnie kąpiel maluszka jest mega wyzwaniem i boję się tego. Ale zobaczymy jak to będzie w praktyce