• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziwczyny pomocy

pojawil mi sie pokarm ale mam problem bo moj maly strasznie wczoraj plakal po piersi i jest do dzis niespokojny nie wiem czy moze cos zjadlam i mu zaszkodzilo czy ogolnie jak dostawal butle to moj pokarm moze nietolerowac ? ? ?

reklama
Smerfeta, dwa dni moja kruszynka szalała w brzuchu, dzisiaj trochę mniej, albo mniej ją czuję. A Twoja łasa na bajki jest, no tak daj dziecku palec, weźmie rękę i teraz bez bajek ani rusz :-D Skoro słyszy od 22tc, to jakąś książeczkę dostanie po połówkowych jeśli nie odwróci się do nas pupą.
Magda, torba do szpitala spakowana? :) Niech jeszcze trochę poczeka i mama spokojnie święta spędzi :)
Bziumelka, bardzo ładny i zgrabny brzuszek ;-)

Wam się powoli na końcówce brzuch obniża, a moja malutka ulokowała się dosyć nisko i mam nadzieję, że nie będzie przez to problemów z szyjką. Moja koleżanka miała tak samo - córeczka nisko się ułożyła i jak termin do porodu nadszedł, to ona zamiast do dołu, to podniosła się do góry. Mam nadzieję, że moja będzie współpracować.

Ona
, ja kompletnie się nie znam na karmieniu i narazie nie zgłębiam tematu, a dziewczyny na drugim forum może pomogą co? Może zjadłaś coś wzdymającego i brzuszek boli maluszka? Ale chyba nietolerancja na mleko matki objawiłaby się także jakąś alergią na mleko. Jeśli się powtórzy to skonsultuj to z lekarzem.

Ja byłam wczoraj u mojego dr prowadzącego na USG i po L4 - jak dobrze dr zważyl to Kubuś waży ok.1100gram. Niestety ciągle mam słabą morfologie-mówił że to lekka anemia i najlepiej aby polożył mnie do szpitala na kroplówki lub zastrzyki ale to juz poczekamy w polowie stycznia narazie mam brac caly czas dodatkowo żelazo.
Pytałam jak u nas w szpitalu wygląda cc to mówił, że jak donosze do 37\tc to bede miala znieczulenie miejscowe w kregosłup chyba, że bedzie nagla akcja porodowa to wtedy pod całkowitą narkoza. Zastanawia mnie jak jest znieczulenie miejscowe i mam wtedy świadomość to możliwy jest kontakt dziecka ze mną skora do skóry? Bo maz to raczej i tak wtedy by nie mogl byc przy porodzie....
Moj synus to aktywny i w ciagu dnia i w nocy-a zwlaszcza nad ranem -dzisiaj przed 3 mialam pobudkę bo nie dosc ze synek dokuczal mamusi to jeszcze brzuch mnie bolal z prawej strony=moglam tylko lezec na lewym boku a na tym nie umiem zasypiacc i pol nocy z glowy...

witajcie kochane,nie nadrobie Was nie ma mowy :(
Mój maluch na razie mało co daje znać, raz do czasu jakieś bąbelki. Za tydzień mam usg połówkowe to go zobaczymy, mam nadzieje że jest w porządku wszystko. Martwię się bo ja nie mam takiego apetytu, i nie jem za dwóch na pewno dlatego wyczekuje kolejnej morfologi...

Dzisiaj skończyłam zlecenie (pomagam takiemu gostkowi zmieniać wystawy w sklepie i generalnie koleś to totalny artysta z brakiem czasu więc całą robotę zazwyczaj odwalam ja ). Padam na pyszczek ...

Ostatnia edycja:
Anulla, torba można powiedzieć że spakowana. Przygotowana ;)

Właśnie dziewczyny jak wy się zmieściłyście w jedną torbę i swoje i dziecka rzeczy? Jakoś mi brak miejsca a torba do małych nie należy i chyba będę musiała albo większa sprawić albo mała spakować w drugą :) a nic zbędnego nie pakuje.

Anulla, torba można powiedzieć że spakowana. Przygotowana ;)

Właśnie dziewczyny jak wy się zmieściłyście w jedną torbę i swoje i dziecka rzeczy? Jakoś mi brak miejsca a torba do małych nie należy i chyba będę musiała albo większa sprawić albo mała spakować w drugą :) a nic zbędnego nie pakuje.
Ja mam 2 torby, jedna dla mnie a druga dla małego.

dziwczyny pomocy

pojawil mi sie pokarm ale mam problem bo moj maly strasznie wczoraj plakal po piersi i jest do dzis niespokojny nie wiem czy moze cos zjadlam i mu zaszkodzilo czy ogolnie jak dostawal butle to moj pokarm moze nietolerowac ? ? ?
A moze sie nie najada poprostu? Skoro to inny pokarm niz butla. Albo moze wlasnie cos zjadłaś co mu nie podpasowalo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry