Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Skoro słyszy od 22tc, to jakąś książeczkę dostanie po połówkowych jeśli nie odwróci się do nas pupą. Ja mam 2 torby, jedna dla mnie a druga dla małego.Anulla, torba można powiedzieć że spakowana. Przygotowana
Właśnie dziewczyny jak wy się zmieściłyście w jedną torbę i swoje i dziecka rzeczy? Jakoś mi brak miejsca a torba do małych nie należy i chyba będę musiała albo większa sprawić albo mała spakować w drugąa nic zbędnego nie pakuje.
A moze sie nie najada poprostu? Skoro to inny pokarm niz butla. Albo moze wlasnie cos zjadłaś co mu nie podpasowalo?dziwczyny pomocy
pojawil mi sie pokarm ale mam problem bo moj maly strasznie wczoraj plakal po piersi i jest do dzis niespokojny nie wiem czy moze cos zjadlam i mu zaszkodzilo czy ogolnie jak dostawal butle to moj pokarm moze nietolerowac ? ? ?