Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i powiem Wam ze poprostu jestem w szoku ze to juz całkiem niedługo bedzie Zosia z nami, w sumie jeszcze troszkę czasu, ale patrzac jak te tygodnie lecą to pewnie i ten czas zleci 
montana, cudowne uczucie czuć swojego maluszkaJa jeszcze ze swoją malutką nie pobawię się, bo za wcześnie. Mam na to czas
Ale niesamowite jest to co piszesz, że maluch tak reaguje na dotyk i bawi się z Tobą
Ja jeszcze nie wiem, czy już mój maluszek rozpoznaje mój głos. Wydaje mi się, że za wcześnie, a nie dam rady narazie tego zweryfikować. Ale przed połówkowymi już chyba rozpozna, więc mam nadzieję, że się posłucha i ładnie ułoży do badania.
Ja nawet nie pytałam mamy jak byłam karmiona, ale chyba piersią. I też nie miałam nigdy żadnych uczuleń. Nawet mama nie stosowała żadnych oliwek do kąpieli ani po. Po prostu tylko puder, pieluchy często zmieniane i nic mi nie było. A teraz tyle tych kosmetyków jest, że zastanawiam się, czy po nich dziecko nie dostanie uczulenia. Ale znowu u mnie jest tak twarda woda, że chyba bez oliwki sie nie obędzie.