lilka-1986
Fanka BB :)
Ona ja na koniec ciąży spuchlam a po cc jeszcze bardziej. Miałam wys ciśnienie i jakvdostalam leki na obniżenie ciśnienia to z dnia na dzień opuchlizna zeszła. Coś moczopednego można przyjmować to szybko woda zejdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moze to taki skutek uboczny cc, ja sie nie znam ale moze warto skonsultować z jakimś lekarzem?dziewczyny powiedzcie mi co mam zrobic bo bardzo puchna mi nogi niby pije i siusiam duzo ale mimo wszytsko strasznie puchna
?

U mnie dają w szpitalu jesli jest taka potrzeba.Infinity, dacie radę same![]()
Olusia daj znać jak po wizycie
Mój maluszek wczoraj był bardzo aktywny, ale dziś chyba odpoczywa, bo nie odzywa się i nie puka w brzuch
Dziewczyny, czy Wy kupujecie dla maluszków jakieś mleko sztuczne? Skoro po cc mleko pojawia się później, to jak karmić dziecko? Zastanawiam się czy trzeba mieć w razie czego mleko, jakby był problem z laktacją. Pytam tylko z ciekawości, bo jeszcze nie mam zamiaru nic kupować![]()
To super ze wszytsko ok!Dziewczyny jakas masakra dzisiaj jest, cale miasto zakorkowane, stoimy w korkach.. i nie wiem kiedy zajade do domu... pisze wlasnie z telefonu. A wiec z serduszkami wszystko dobrze... ale musimy jeszcze raz skontrolowac u jednego z maluszkow serduszko ale to za miesiac..:-( no ale musi byc dobrze i tej mysli sie trzymam !! .reszte napisze z domu![]()
A od ktorego tygodnia robi sie KTG?![]()