• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam wizytę w poniedziałek i jestem strasznie ciekawa jak mała jest ułożona bo jestem pewna że tydzień temu się obróciła, a przedtem była prawidłowo ułożona. Jak będzie nieprawidłowo to niech tez mi na cc pisze od razu i koniec.

A ja sie dzisiaj zapisalam w koncu do szkoly rodzenia. Niestety na styczen juz nie bylo miejsc i zaczynam dopiero 16 lutego. Pani mnie wpisala na liste rezerwowa na styczen, jak ktos zrezygnuje to do mnie zadzwoni. Nie wiedzialam, ze jest taki popyt. Co mi sie przypomnialo o tym, zeby zadzwonic to bylo juz po 13-tej a tylko do tej godziny biuro pracuje. Dzwonilam od kilku dni ale okazalo sie, ze nr nieaktualny (ze strony internetowej). Na zajecia ruchowe nie bede chodzila bo sa od 10 rano a ja mam 30 km i wstaje okolo 10-tej ;) A tak serio to po moich slynnych plamieniach boje sie cwiczen.

Cześć Dziewczyny! Ale produkujecie hoho....

Kasik ja tez sie nie zalapałam na tą szkole rodzenia, na ktora pierwotnie chciałam, ale w sumie to i dobrze, bo ta chyba fajniejsza:))

ja ja dalej porządkuje chałupę po remontach, została mi juz tylko kuchńia w szafkach, bigos dzisiaj zaczelam gotować, prezenty zakupione. Jutro fryzjer i szkola rodzenia, ciasta w pysznej cukierni zamówione, kot wyleczonych, złapał pchły, wiec dzisiaj jeszcze go odpchlalam.... Ech.... Kto powiedział, ze na zwolnieniu sie odpoczywa? He? No ale juz jestem bliżej niż dalej z przygotowaniami do swiat.

Wczoraj tez byłam na wizycie, udało mi sie wyprosić USG w Luxmedzie. Piotruś duży chłop. Leniuchował, ale mu podokuczalam palćem w brzucho i tak sie zezłoscil na mamę, ze hoho! Generalnie jest dobrze, ale mam bakterie w moczu i zapalenie jakies standardowo. Mam pic duzo wody i zrobić sobie dietę dla cukrzyków, bo możliwe, ze skoro mam wynik cukrów na granicy normy, to przez zawartość cukru w moczu moge mieć te ciagle skłonności do bakterii. Wiec powinnam odstawić głownie słodycze, owoce słodkie, soki słodkie, makaron i ziemniaki, a przejść na warzywka. Buuuu.... A tu tyle dobrych ciast bedzie na święta. Będę ograniczać, ale jak znam zycie, to całkiem sie nie uda. Ech.....

Sciskam Was wszystkie . Postaram sie troche wiecej teraz odzywać.

W końcu udało mi się Was nadrobić, napisałam wczoraj piękny post, ipad mi się zawiesił i post poszedł się je..... ;-)

Mnie pochłonęły porządki i zakupy, na dupie nie mogę usiedzieć co nie do końca podoba się mojemu dziecku. Musze trochę zwolnić, bo nie chciałabym urodzić w tym roku :-).

Bziumelka brzuszek śliczny :-) rzeczywiście malutki, dziś postaram się zrobić zdjęcie mojej piłce to wrzucę :-).

Miłego dnia dziewczyny, ja lecę do fryzjera :-*

Lisska moj maż pracuje w innym mieście, wiec chodze sama do szkoły rodzenia. Ale jak bedą tematy z porodu i warsztaty z pielęgnacji noworodka to pójdziemy razem, bo w to musi sie chłop włączyć czynnie, wiec musi wiedzieć co i jak. :tak:

reklama
Emilia powodzenia na wizycie:)

Ja na szkołę rodzenia będę sama chodzić, bo mąż w pracy i znająć nasze szczęście to na żadne zajęcia nie zdąży.
Kasik skoro taki jest popyt to niedługo będę musiała się zainteresować tematem. Ale chyba poczekam do połówkowych, bo to już niedługo i wtedy zacznę dzwonić. Tylko sama nie wiem do której szkoły iść.

Dziewczyny które będą miały cc, Wy chodziłyście do szkoły rodzenia? Ja jeszcze nie wiem jak to będzie u mnie i zastanawiam się czy zapisywać się jeśli miałabym mieć cc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry