• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda no to obie poległyśmy ;-) mi padły zatoki i gardło. 15 kg??!!! Aż trudno uwierzyć chudzino :) u mnie 7 kg na plusie

Anulla w tych sklepach gdzie byliśmy nie znalazłam camarello, a szkoda bo jestem bardzo ciekawa tego wózka. Póki co stanęło na tako jumper light i chyba po świętach pojedziemy zamówić bo do końca roku mają przecenę 10% na niektóre wózki. Wyjdzie nam taniej niż byśmy zamawiali w sklepie firmowym :tak: Z używanych póki co nic fajnego nie widziałam. Bezsenność pewnie jeszcze minie, ja raczej nie mam problemów ze spaniem, tylko teraz przy katarze ciężko spać

Montana no to sporo uzbierałaś ciuszków :tak: jakie rozmiary przeważają w garderobie Zosieńki?

Kasik widzę, że zakupocholizm wygrał ;-) a cukier masz bardzo niski, ale w normie, fajnie :tak: szkoda tylko że te bakterie są brrr

Witam sie po wizycie, cc mam na 22 stycznia :-)
moge teraz spokojnie święta spędzać.

Kasik moze plukaj szałwia i zel na ząbkowanie troche pomaga ale jakis dobry. Tez miałam problem z wychodząca 8-ka i pomagał.

reklama
Dziewczyny a ja nie spalam cala noc przez zeba :( Myslalam, ze zwariuje, chodzilam po domu w nocy w poszukiwaniu apapu albo paracetamolu ale znalazlam tylko ibuprom max wiec nie wzielam. Teraz boli troche mniej ale opuchlizna jest wiec umowilam sie do dentystki na 13-ta, moze cos poradzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry