• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Agaawa, kształtny brzusio ;)

Kasik, współczuję. Dobrze że udało ci się do dentysty dostać.

Ja dzisiaj od 1:30 do 3 miałam przerwę w śnie w nocy. Myślałam że oszaleje. Mąż chrapał a ja się tłukłam.

Hej!

To i ja dołączę do tych co nie spały w nocy. Mi przeszkadzał katar, ból zatok i głowy oraz zgaga :(

Emilia W Twoim przypadku faktycznie wskazana jest cc. Dobrze że już ustalilas termin :)

Magda dzięki za link sklepu, później na kompie obejrzę i zdecydujemy z M czy wybierzemy się tam. Dziś robimy urodziny męża więc trochę muszę przygotować

Kasik biedaku. Mam nadzieje, ze Ci dentysta pomoże. &&&&&&&

Madzia ja tez od 1 do 3 miałam przerwę w śnie. Ostatnio tez spac nie moge w nocy, a potem błąkam sie otumaniona w ciagu dnia.

Smerfeta sto lat dla mezusia!

Kasik dzieki za slowa pociechy, ale juz mam wrażenie ze brzuchol jest duuuuuzy! Przytyłam 8 kg.

Agaawa ja tez mam 8 kg na plusie a jestem o 6 tygodni krocej niz Ty ;)

Smerfeta impreza po nieprzespanej nocy i to w ciazy chyba nie nalezy do przyjemnosci ;) Przekaz zyczenia dla M :)

Wiecie dziewczyny ja zawsze myslalam, ze w ciazy to sie spi jak susel.

Dentystka niewiele mogla zrobic, oczyscila zeba, wlozyla lekarstwo i zdezynfekowala. Mam plukac woda utleniona i mimo, ze bardzo boli dokladnie szorowac zeba odsuwajac napuchniete dziaslo :( Powiedziala, ze jezeli to pomoze to dobrze a jak nie to bedzie trzeba wlaczyc antybiotyk ale o tym ma zadecydowac moj doktorek w poniedzialek. Nie wziela ode mnie pieniedzy, mimo, ze zostawilam na biurku, dogonila mnie i wlozyla mi kase do kieszeni :)

Oooo to fajna ta dentystka, bo w końcu ciężarne mają dentystę na NFZ, a ona w sumie tylko poradę dała. Mam nadzieje Kasik ze Ci ta rada dobrze posłuży i przestanie tak bolec.

reklama
Agaawa ale wizyta byla prywatna i to w sobote, normalnie czeka sie u niej na wizyte okolo miesiaca. I nie dala tylko porady a oczyscila dziaslo i zeba, dala jakies lekarstwo, nawet nie wiem czy w zastrzyku czy nie bo kazdy dotyk bolal bardziej niz zastrzyk ;) Zajelo jej to jakies 10-15 minut. Jak na razie nie jest zle (odpukac) ale boje sie nocy bo moze dopiero lek przeciwbolowy przestanie dzialac. No ale mam juz dzisiaj apap, szalwie i wode utleniona wiec jest czym sie ratowac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry