• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane życzę Wam sił do realizacji wszystkich marzeń w Waszym życiu i Waszych Bliskich.
Zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia.
Niech będzie to dla Was czas wyjątkowy i rodzinny spędzony w gronie najbliższych.

Wiecie co- najpiękniejsze jest to, że marzenia się spełniają, rok temu jak ubieraliśmy choinkę z mężem przy tych wszystkich piosenkach świątecznych płakaliśmy oboje, że nie jest nam dane być rodzicami, było tak smutno. A teraz w brzuszku moim i każdej z Was jest mały cud. Dlatego uśmiech nie znika mi z twarzy.

reklama
Medalikara bardzo mi przykro z powodu odejścia Taty...

Bziumelka, Liska
dużo zdrówka! widzę, że z Magdą zaraziłyśmy ;-)

Magda mi wczorajsza i dzisiejsza kuracja czosnkowa na prawdę pomogła! a czoch miałam mega mocny, z ogródka koleżanki :happy2:

d050.gif
d064.gif
d050.gif

I ja Wam kochane Kobity życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Dużo radości i miłości, odpoczynku i pięknej świątecznej atmosfery. Życzę spokojnych ciąż, szczęśliwych rozwiązań i pięknych, zdrowych dzieciaczków :-D
a305.gif

Dziewczynki życzę Wam wesołych i spokojnych Świąt oraz radosnego nowego roku 2015. Życzę także nam wszystkim szczęśliwych rozwiązań w terminie :-) i każdych już Świąt spędzonych z naszymi wyczekanymi Skarbami :-)

Załączniki

• 1419386165387.jpg
    1419386165387.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 52
Dziewczynki.
Wszystkiego najlepszego, dużo radości i spełnienia wszystkich marzeń. Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze z naszymi malutkimi szczęściami pod serduszkiem lub na kolankach ;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1419413217364.jpg
    uploadfromtaptalk1419413217364.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry