• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

SYLKA ja tez chciałam klon kupic ale powiedzieli mi ze używa sie go jak dziecko ulewa, a słyszałam tez ze jak cierpi na bezdechu to tez wiec narazie sie wstrzymałam z zakupem.
Moj M po wcOrajszej akcji spanikowany haha i jakies karteczki każe mi robić na przyszłość , co gdzie jest w razie co hahahahahahahaha
Noc w szpitalu była tragiczna, lek na ból w podbrzuszu i napinanie sie brzuch ma skutki uboczne ktore oczywiście złapałam czyli tragiczny ból głowy , jakies tabletki eksperymentalne , znaczy sie zrobili ze mnie królika . Na szczęście dali cos na ból głowy , jak to przeszło to zaczęło podbrzusze trądzik bolec a jak juz zasnęłam po paru godzinach to sie zaczęło .... Jak to w szpitalu..... Temperatua, leki , krew itp i na koniec obchod a teraz godzina z liczeniem ruchów , mam Nadzieje ze Franek chociaż raz sie odezwie :)
Dziewczynki nie upijcie sie dzisiaj za bardzo tm piccolo :)

reklama
Oj Genna ja też leżałam w Szpitalu bo było zagrożenie wcześniejszym porodem ale 4tygodnie przed Tobą. A jak sytuacja z szyjką?? Skróciła się czy co?? Ale masz fajnego sylwestra szpitalnego :-)

U mnie się uspokoiło, wczoraj wziełam ciepły prysznic i jak ręką odjął ale oby to nie była cisza przed burzą. Jeszcze te minimum 13 godzin:-)

Cześć dziewczyny :)
Dawno nie pisałam, bo mój mąż ma urlop i cieszymy sie sobą, chodzimy na spacery, oglądamy filmy, leniu****emy, jeździmy na zakupy, obiadki, kolacyjki itd. Niebawem nasze szczęście bedzie z nami :).

Bziumelka ja tez czekam na północ, a potem niech sie dzieje co chce ;). Chociaż jeszcze nie spakowałem walizki :/.

Kasik u mnie w rodzinie same Piotrki (mój mąż, teść, szwagier i siostrzeniec) ;).

Dziewczyny jeszcze 12 godz. do końca roku, ale już teraz składam wam najlepsze życzenia , abyśmy wszystkie w spokoju doczekały naszych maluszków w terminie :) :-D

No mój synek od rana się nie ruszał , aż już się zastanawiałam czy wszystko ok, ale wystarczyło że trochę muzyki z telewizora poszło a on zaczął tańce , czuje klimat i odpoczywa przed imprezką :)

Ostatnia edycja:
pobrane.jpg

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 77
Witam sie i ja w ostatni dzień starego roku.
Dziewczynki ja też życzę każdej szczęśliwego Nowego Roku, szczęsliwych rozwiązań w terminie i cudownych chwil z maluszkami ;)

Genna kochana tak mi przykro że musisz Sylwestra spędzić w szpitalu. Ale najważniejsze ze jestes pod odpowiednią opieką. Jak wyjdziesz ze szpitala to koniecznie dokończ zakupy wyprawkowe, lepiej być przygotowanym na takie akcje. Ale mimo wszystko trzymam kciuki za to by jeszcze synuś posiedzial jak najdłużej w brzucholku :tak:

Sylka no naprawde świetne te kosze, bardzo praktyczne.

Bziumelka kciuki za by malutka jeszce chwilkę posiedziala tak jak piszesz minimum te 13 h :).

genna, w sumie dobrze, że Cię zatrzymali, bo jesteś pod opieką lekarzy. Ale wiem, że nie jest przyjemnie spędzać sylwestra w szpitalu. Jakoś dasz radę, aby maluch jeszcze poczekał w brzuszku:)
bziumelka, Twoje maleństwo też może jeszcze poczekać do 2015r. :) Trzymam kciuki.

My na chrzciny chyba zdecydujemy się na sierpień. Chcemy w rocznicę naszego ślubu. Tylko nie wiem czy będą miejsca w restauracji. A u nas też chyba będzie ok. 20 osób. Na dzień dzisiejszy.

dziewczyny ja nie wiem też czy później uda mi się wejść na forum, bo na 13.00 idziemy do kina, a potem spędzimy sylwestra w domu, ale raczej nie na necie, więc życzę Wam i Nam abyśmy doczekały naszych maluszków w terminie i porody były szybkie i bezbolesne ;-). Niech dzieciaczki siedzą jak najdłużej w brzuszkach i rozwijają się zdrowo.

Widzę wszystkie styczniowki czekają tylko do północy ;)
Mój mąż z Zosia gadał wieczorem i rano że ma Sylwester spędzić w brzuchu i niespodzianek nie robić ;)

Szczerbatka, cieszcie się sobą ;) niedługo będzie mało okazji na wypady we dwoje i trzeba będzie inaczej plany układać ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry