• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna no to masz niezapomnianego sylwestra na bialej sali ;) Zycze szybkiego powrotu do domku.

Bziumelka wyobrazam sobie jak sie czujesz, jak na bombie zegarowej ;) Juz niedlugo do polnocy wiec dasz rade.

Dziewczyny slyszalyscie, ze w radio rmf rozdaja wyprawki dla dzieci, ktore urodza sie 15 stycznia? Wejdzcie na ich strone, chyba trzeba teraz przeslac zdjecie z brzuchem a pozniej nie wiem, pewnie jakis akt urodzenia czy cos w tym stylu.

reklama
Genna trzymaj się, no Sylwester to nie zapomniany, ale cóż, oby wszystko było dobrze i to najważniejsze.
Bziumelka byle do nowego roku.

Ja dalej w domu czekam i już mnie nosi, skurcze co pół godziny się zaczęły, zobaczymy co dalej będzie. To czekanie jest strasznie irytujące.
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, oby wszystkie marzenia Wam się spełniły, albo chociaż te najważniejsze.

Szczerbatka my już mamy torbe spakowana i jeździ z nami w samochodzie aby była pod reka :-) Tez sie nie moglam zebrac ale jak zaczelam pakowac to 30minut i wszytko było.

Genna to dziwne że nie masz kroplówek, mi dawali kropłowki przez 48godzin i czułam sie po nich strasznie ale jak widać pomogły.

U mnie dzisiaj spokój, nic sie nie dzieje tylko czasami czuje ból jak mała się wierci i naciście głowką gdzieś w okolicach szyjki, to aż mnie z nóg zwala. Dzisiaj idziemy na sylwestra od 21.30 i po północy wracamy do domu. znajomi organizuja na sali, bedzie z 20-30 osób. Piccolo jabłkowe już mam :-) Troche posiedze pogadam i bede się cieszyć że udało mi się dotrzymać do 2015roku córkę w brzuszku.

Styczniówki i mundek chyba żadna nie urodzi w 2014r:-) Tego Wam życzę z całego serca i dla wszystkich przyszłych mamuś i już tych obecnych magicznych chwil w 2015roku, dla każdej z nas ten rok będzie inny niż wszystkie.

Tak więc do zobaczenia za rok:-)

Mundek coś mi się zdaje ze rozpakujesz się 1 stycznia :-D

Medalikara póki co normalnie pralam ubranka, tj wycisnelam namoczone pranie i wrzuciłam do prania do normalnego proszku. Później planuje wyprać ubranka w proszku dla dzieci

Genna oj ta ciąża nie rozpieszcza Cię, ciągle coś... współczuję. Mam nadzieję ze szybko wyjdziesz ze szpitala, a póki co rozkrec sylwestra na białej sali ;-)

Bziumelka Ty też zaciskaj nogi, jeszcze tylko troszkę :)

Dziewczyny życzę Wam najlepszego w Nowym roku! Dla nas będzie na pewno lepszy niż ten zeszły :)

Dziewczyny życzymy wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku aby ten 2015 był lepszy od starego. Wszystkim mamusiom radości z pociech a tym z dzidziami w brzuszku donoszenia i szybkiego najlepiej bezbolesnego porodu.

My na 20 idziemy do siostry a właśnie obudziłam się z poobiedniej drzemki żeby o tej 20 nie być jak trampek zmęczona ;) Niunia mi dzisiaj dokucza, strasznie ciśnie w dół i wogóle się rozpycha jak szalona. Jeszcze muszę zapiekankę ze szpinakiem przygotować i atrakcję dla dzieci ~ fontannę czekoladową, mam nadzieję że będą zadowolone ;)

A ja dzis sie spotkalam z kolezanka z pracy i dostalam dla maluszkow ciuszki, chusteczki i paczke duza pampersow !! az bylam zaskoczona.. nie spodziewalam sie tego....a druga troszke smutna wiadomosc mam zle wyniki krwi i moczu... w moczy leukocyty, erytrocyty, liczne bakterie, nablonki plaskie, okrogle, itp.. cukru nie ma.. to o tyle dobrze... no ale musi byc dobrze ! ;-)

Niech Rok 2015 obfituje w spełnianie się wszelkich marzeń niech przebiega drogą na której zawsze można spotkać PRZYJAŹŃ, ŻYCZLIWOŚĆ I ZROZUMIENIE...
Niech przyniesie dużo ZDROWIA, wiele RADOŚCI,a przede wszystkim SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!!! oraz pociechy z naszych maluszkow

Mundek trzymaj sie tam kochana i czekaj na 1 stycznia :)
Dziewczynki zycze wam bezbolesnego rozpakowania :)
A mnie przenieśli do apartamentu na sylwestra :) jest tv :) niestety patologia przepełniona i wczoraj wcisnęli mnie na pokój ktg, taką przechowalnię , ale tam były lepsze dziewczyny , cześć dzisiaj wyszła a teraz mam jakies sztywniary- gówniary 25 i 28 tydzien, ale mogły ze swoimi gośćmi wyjść bo ja tu śpię i mnie budzą co chwila , a wykończy przestała mnie aż tak bolec głowa wiec mogę pozwolić sobie na krótką drzemkę :) wiecie cała bo balowanie przede mną :)
Oooo kolacja przyjechała :)

Zycze Wam kochane zeby nadchodzacy rok byl lepszy od mijajacego, zeby wszystkie troski i zmartwienia poszly precz a kazdy nadchodzacy dzien byl pelen optymizmu, slonca i radosci, zeby usmiech goscil zawsze na Waszych twarzach i zeby spelnily sie wszystkie Wasze marzenia, zwlaszcza te najbardziej skrywane. No i do zobaczenia za rok :)

Kochane moje!

szampanskiej zabawy sylwestrowej, nie upijcie sie Piccolo:)) A w Nowym 2015 roku zycze nam wszystkim na tym forum szczęśliwego rozpakowania, a mamusiom wiele pociechy i radosci z Dzieciaczkow.

Do zobaczenia za rok! :-D

reklama
DSC_0088.jpgwszystkim ciotka w tym nowym roku zyczymy duzo zdrowka dla maluszkow szczescia i wszystkiego czego sobie tylko wymarza:) oby ten nowy rok byl dla nas jeszcze szczesliwszy nic ten 2014 :)

trzymamy kciuki za szczesliwe rozwiazania:)

Załączniki

• DSC_0088.jpg
    DSC_0088.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry