• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Szczerbatka no to tesciowej trzeba sie sluchac ;) Pare lat temu moja bratowa miala termin na 30-tego kwietnia a jej tesc, czyli moj ojciec ma imieniny 17-tego i mowil, ze jego pierwszy wnuk napewno urodzi sie 17-tego i tak sie stalo ;)

Kasik, właśnie chce zapisać się na wyprawkę rmf ;) może akurat się uda trafić w datę :)

Szczerbatka, to poszalałaś ;) u nas tańców nie było a czas jakiś tak szybko minął do północy że byśmy przegapili ;)

Hope szkoda ze sie tak rzadko odzywasz, ale widze ze zadna ze styczniówek sie wczesniej nie rozsypała :)

Widze ze wszystkie do podobnej godziny świetowałyśmy.

Kasik fajnie by było trafić w tą wyprawkę ale żeby to było takie proste :) A wiesz może co tam jest, bo byłam na stronie i nic nie jest napisane.

A ja przed chwila nalałam sobie chłodnej herbaty do kubka i siedzac oparłam kubek o brzuch ale córcia zrobiła takiego kopa że wszystko wylała bo az mi kubek z reki wypadł:-) Jeszcze sie nie urodziła a już rozrabia.

A powiem Wam że picollo barrdzo dobry jest:-) Ja miałam brzoskwiniowy... mniam mniam...

Magda no no nie chce mamusi pomóc, teraz po kubek musze sięgać na ławe :)
Stresujesz sie przed porodem?? Bo u mnie w ogóle nie ma ani stresu ani strachu az dziwne bo zawsze wszystko przezywam pol roku do przodu.

Staram się jak naj mniej myśleć żeby nie panikować ;)
Ogólnie teraz już mi lżej na duszy że jest już 2015 bo bałam się że młoda zechce wyjść szybciej. Boję się i tego jednak nie unikne ale i tak już o wiele mniej niż 2 miesiące temu bo wtedy to panika była, głupie sny itp..

reklama
Hope ty to jetes , zginęła w akcji, pewnie tak sie do rze czułam ze szalałaś :) chwal sie ile dziecię wazy ;)
Mundek A ty na porodówke mykaj :)

Dziewczyny widzę ze szaleństwo w sylwka było , tance , pijaństwo (piccolo) no bo ładnie zaczalyscie nowy rok, teraz styczniowi powoli niech sie szykują do "wyplucia" (porodu , tak jakby któraś nie wiedziała o co chodzi :P )

Ja jak narazie o porodzie nie myslalam, przecież tyyyyyle czasu !!!! I wczoraj stwierdziłam Ze ja jeszcze nie jestem Gotowa psychicznie na przyjęcie Frania .
Dzisiaj zaczelam wrzucić do koszyka wyprawkę w aptece gemini i cos wyszło ponad 800 zł ale juz z monitorem oddechu , butelkami, sterylizatorem i typowymi aptevznymi rzeczami dla mnie i młodego, do tego zamówiłam witaminy ktore normalnie teraz biorę bo sa tańsze o 25 zł!!!
Nad oddziałem Patologii jest porodówka ..... Ale kobity sie wydzierają :P
Dzisiaj obchod był o 11!!!! Chyba lekarze zabalowała wczoraj i odsypiali :P
Dzisiaj o północy mam Ostatnia dawkę leku ktory dostaje w szpitalu co 6h i bedą dawać mi cos innego zeby sprawdzic czy bedzie działało zeby isc do domu , wiec chyba jutro nie wyjdę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry