• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z okazji nadchodzącego nowego roku życzę aby był on przepełniony szczęściem i radością, a także spokojnych porodów, zdrowych, pięknych i grzecznych dzieci :-)
udanej zabawy z Piccolo

Załączniki

• 1420050741851.jpg
    1420050741851.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Hej mamuśki!!!

ja rownież chciałam wam życzyć wspaniałego roku 2015!!!! Spełnienia marzeń przede wszytskim!!!!

nie bylo mnie troche bo maz ma wolne 2 tyg w okresie świątecznym i zabiegani jesteśmy. Dzis byliśmy w budowlanym po materiały do pokoiku bo powoli zaczął remont. kupiliśmy juz podloge i tapetę na jedna ścianę, bo pozostałe ściany beda pomalowane.

Dalam rade na balu do 2:15 :) W sumie spac mi sie nie chce ale nie moge dlugo siedziec bo boli pod prawym zebrem. Nawet zatanczylam kilka wolnych utworow ;) No i mamy nowy rok, jestesmy o rok starsze, dobrze, ze sie wyrobilam z ciaza przed 40-tka bo ta magiczna liczba czeka mnie juz za rok. A nick juz o 3 lata przeterminowany mam ;) Ale urodziny dopiero w polowie roku wiec teoretycznie mozna powiedziec, ze jeszcze mam 38 ;)

Emilia jaka tapete kupiliscie i gdzie? Ja szukam grafitowo-turkusowej lub grafitowo-mietowej.

Kasik ja też wytrzymałam do 2ej :) Ale nie tańczyłam tylko grałam w bilarda :) Czuję się bardzo dobrze no i co najważniejsze dotrwałam do 2015roku więc teraz córcia już może się rodzić.

Mundek a Ty jak, urodziłaś a jak tak to w którym roku.

Czesc ciężarówki ;-) nie wiem czy ktos mnie jeszcze pamięta. Jestem jeszcze w dwupaku...moja corcia chyba sie jeszcze na drugą strone brzuszka nie wybiera. Cala ciaza przebiegla prawidlowo,bez zadnyvh większych problemow procz brania zelaza i magnezu...we wtorek mialam wizyte i nic sie nie zapowiadalona porod przed terminem,szyjka skrócona ale zamknieta. Tak sie martwilam zeby sxybciej nue utodzic a teraz sie jeszcze okaże,ze przenosze haha...jutro mam ktg i jesli do konca tyg nic sie nie wydarzy prawdopodobnie w pon poloze sie do szpitala.

Zycze wszystkim ciezarowkom zdrowej,spokojnej i nudnej ciazy...szczęśliwego i szybkiego rozwiazania :-D a mamusiom pociechy z tak dlugo wyczekiwanych maluchow,dni pełnych uśmiechu,radosci i mnóstwa milosci ;-)

Kasik, Bziumelka, ja o 2:30 byłam w domu ;)
Teraz to już jestem spokojna ;) niunia może się pchać na świat.

Hope, rano myślałam o tobie czy jeszcze w dwupaku ;)
Informuj nas ;)

Mundek, a co u Ciebie?

GRUDZIEŃ
1. Mundek (29 grudzień), syn
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
2. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
3. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
4. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
5. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
6. Bibi1 (21 styczeń) córka Bianka
7. Oktavi (22 styczeń, USG 8 styczeń) córka Jagienka
8. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
9. ewelina.br (4 luty) syn Filip
10. Medalikara (14 luty) córka Helenka
11. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
12. montana8 (2 marzec) córka Zosia
13. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
14. Syllkaa (11 marzec) syn
15. Finesse (29 marzec)

KWIECIEŃ
16. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
17. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
18. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
19. Kasik36 (10 kwiecien) syn
20. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
21. Liskka (12 maj) syn
22. Anulla28 (18 maj) córka
23. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
24. anula86@ (29 maj)

reklama
Ja jeszcze w lozku, nie chce mi sie wstawac ale po poludniu mamy gosci wiec bedzie trzeba sie zmobilizowac ;)

Hope myslalam ostatnio o Tobie, ciesze sie, ze cala ciaza przebiegla prawidlowo i czekam na info z porodowki.

Mundek a Ty juz tulisz synka do piersi?

Bziumelka i Magda, szczerbatka moze wytrzymacie do 15-tego i zalapiecie sie na wyprawke z RMF'u ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry